>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka pytan poczatkujacego

K 0

kmisiek

Użytkownik
Witam! jak dotad gralem sobie w naziemnych bukach.. niestety bez wiekszych sukcesow. Postanowilem zagrac w necie bo przeciez wygodniej ;) W zwazku z tym mam kikla pytan:
1. Czy jezeli zakladam konto na bwin to czy moge podac nr konta mojego brata? bo nie mam swojego... i korzystac z jego konta? czy jest to jakos weryfikowane?
2. Czy internetowe konto mBank jest dobre do gry? (takie ma brat)
3. Czy bwin to dobry wybor?
4. Jak wyglada krok po kroku obrot pieniedzmi ktore dostaje jako bonus (100% itp)?

Jak nasuna mi sie jeszcze jakies nowe pytania to napewno napisze ????
Pozdrawiam!

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kolego więcej na tych pytań odpowiedzi znajdziesz na forum wystarczy poszukać ...

1. Tego nikt ci nie sprawdzi , lecz jeżeli będzie wypłacał muszą się dane zgadzać
2. Akurat nie słyszałem gorszych opini o tym banku więc raczej jest OK
3. Jeżeli nie korzystasz z promocji w których inne kraje a nie nasz otrzymuje promocje to nie a jeżeli grasz za swoje i cierpliwie czekasz na swoją szanse promocji to przeważnie jest OK i niema z niczym problemów
4. Na każdej stronie bukmachera internetowego znajdziesz to przeważnie poprostu musisz trzykrotnie obrócić sume po np. minimalnym kursie 1,50 ..

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
3. Jeżeli nie korzystasz z promocji w których inne kraje a nie nasz otrzymuje promocje to nie a jeżeli grasz za swoje i cierpliwie czekasz na swoją szanse promocji to przeważnie jest OK i niema z niczym problemów
żebyś się nie zdziwił. I znów bajka o promocjach na inne kraje. Ile razy trzeba pisać, że po pierwsze one były dawno temu i wcale od tego nie były blokowane konta.

Po drugie Bwin jako jeden z nielicznych ma zapis, że mogą Ci zamknąć konto bez podawania przyczyny, więc mogą to zrobić kiedy im to się podoba, a nie jak ktoś z czegoś skorzysta.

Bwin jeżeli chodzi o ilość zdarzeń, czy też zakłady live jest jedną z ciekawszych ofert. Kursy na niefaorytów też ma w miarę dobre. Inaczej to wygląda z kursami na faworytów, które są bardzo słabe porównując je z innymi byukmacherami. Dodatkowym minusem jest częste limitowanie konta, nie wspominając już o częstych pomyłkach tego bukmachera przy rozliczaniu kuponów

Ogólnie ja tam wpłacam aby się pobawić zakładami live, ale jak chcesz powaznie się bnawić w bukmacherkę to polecałbym jednak wybór czegoś innego

M 0

micha

Użytkownik
Catania - AS Roma (Neutral Venue)
1X2 - Typ: AS Roma
1.75

Fiorentina - Ascoli - pewniak
1X2 - Typ: Fiorentina
1.30

Lazio Rzym - Messina - pewniak
1X2 - Typ: Lazio Rzym
1.50

AC Milan - Empoli - pewniak
1X2 - Typ: AC Milan
1.40

Palermo - Cagliari
1X2 - Typ: Palermo
1.75

Reggina - Inter Mediolan
1X2 - Typ: Inter Mediolan
1.65

Sampdoria Genua - Torino - pewniak
Podwójna szansa - Typ: Sampdoria Genua lub X
1.11

System: 4 Pewniak + 3 typy
Stawka na zakład: 5.00 PLN
Ewentualna wygrana: 78.04 PLN

i mam pytanie czy za to zaplace 15zl??

shaker 2

shaker

Użytkownik
to ja tez mam pytanko
parzysta / nieparzysta liczba bramek
co bedzie jak bedzie 0:0 zaliczaja to do parzystych czy moze zwrot stawki?

L 0

linekwpr

Użytkownik
dolacze do tego posta.

pytanka mam takie bo zdecydowalem sie na buka internetowego, tylko ktorego wybrac? gdzie nie ma miminalnych wplat? i wyplat? gdzie sa jakies problemy a gdzie ich nie ma? gdzie nie blokuja kont bez powodu itp?

M 0

micha

Użytkownik
to ja tez mam pytanko
parzysta / nieparzysta liczba bramek
co bedzie jak bedzie 0:0 zaliczaja to do parzystych czy moze zwrot stawki?
a ja o tym ostatnio czytalem :mrgreen: zaliczane jest to jak parzysta ilosc bramek

cerber 2

cerber

Użytkownik
dolacze do tego posta.

pytanka mam takie bo zdecydowalem sie na buka internetowego, tylko ktorego wybrac? gdzie nie ma miminalnych wplat? i wyplat? gdzie sa jakies problemy a gdzie ich nie ma? gdzie nie blokuja kont bez powodu itp?
Jak chcesz grac w zakłady to polecam BAH.
Z Wpłatami i Wypłatami robisz co chcesz i ile chcesz.
Problemow chyba żadbych :razz:
Konto jesli nawet Ci zablokują to przez 3-krotne wpisanie złego hasła-mail i wszystko ok ;-)

Do góry Bottom