>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kilka pytan poczatkujacego

N 0

nimid

Użytkownik
witam,
czy po rejestracji w BAW przychodza jakies swistki/umowy do domu, czy mozna wszystko zalatwic droga elektroniczna (wplaty/wyplaty/rejestracja itp) ?

N 0

nimid

Użytkownik
jeszcze jedno pytanie. jednen z warunku udzialu to:

Przez wypłatą, wpłacona kwota musi być wniesiona co najmniej 1 razy, bonus 3 razy, na jeden lub więcej zakładów sportowych w betandwin (najpóźniej do 2 miesięcy po zakończeniu promocji), w przeciwnym razie bonus przepada.

poprawcie mnie jesli sie myle..ale zrozumialem to w ten sposob, ze jesli wplace 70 PLN, otrzymam drugie tyle, ale zeby wyplacic to musze conajmniej raz obrocic moja wplata (70 PLN) i trzy razy uzyskanym bonusem?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dobrze zrozumiałeś, czyli przy 70zł, należy obrócić sumą 280zł w różnej kombinacji... Dużo na ten temat było pisane na forum

devasto 0

devasto

Użytkownik
A co myslicie o tym?

Wplacilem na BAW 140pln, czyli do obrocenia w sumie mam 140*4=560pln. Na screenie powyzej obrocilem 556.83pln, czyli musze jeszcze zainwestowac 3.17pln. Popelnilem blad stawiajac na bramke Adriano bo czy TAK czy NIE i tak bylbym ok. 14 pln w plecy. Moglem postawic na pierwszy aut itp. Czy jak wysle kupon za te 3.17pln to bede juz mogl wyciagnac kase??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@devasto

Ależ masz problemy. Co to za kłopot obstawić na live po kursie 1,01 :roll: Obstaw jeszcze 160zł na jakiś zakład live i będziesz spał spokojnie, a tak po co stwarzasz sobie problemy?

devasto 0

devasto

Użytkownik
tego adrioano Ci nie zalicza bo postawiles na opcje 1 i 2 a tak nie mozna :p
Jak nie zalicza jak zalicza :p Poprostu jeden kupon nie wejdzie ????

Marcin a jak ja stawialem wczesniej? na 1.01, ale tym razem sie pospieszylem i emocje niestety wziely gore... :/

devasto 0

devasto

Użytkownik
A pozatym devasto przedstawiasz typowe polske zachowanie przerecic,przewalic zabrac.. ehhh

I tu sie mylisz, kase wplacona wyplacilem a gram za bonusa, tyle ze chcialem miec to juz obrocone.

Nie można stawiać zdażen przeciwstawnych
Jak nie mozna? Postawilem na dwa zdarzenia przeciwstawne, ktore nie mialy takich samych kursow. Kto mi zabroni obstawiac dwa rozne kupony na dwa warianty?? To nie sa zakl. kumulacyjne ale pojedyncze, wiec...nvm

Do góry Bottom