>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kilka pytań

Z 0

zanziran

Użytkownik
Witam jako, że jestem nowy i chciałbym pograć trochę u bukmachera mam parę pytań od nowicjusza. Mogą być banalne, ale wolę mieć pewność.
1. Głównie będę obstawiał na nasza Polską Ekstraklasę, a pytanie jest takie czy mogę postawić tylko na jeden mecz przykładowo - Widzew - Lech czy muszę obstawić wszystkie spotkania w tej kolejce ?
2. Rejestracja na Bet at Home wiem, że jest darmowa, ale czy są później jakieś &quot;ukryte opłaty&quot; ? Coś w stylu, że co miesiąc pobierają pieniążki za użytkowanie konta ?
3. Podatku nie trzeba płacić od zarobku u buka. Więc fiskus nie będzie ścigał prawda ?
4. Ostatnie pytanie czy dobrze wybrałem buka jako, że jestem nowy. Trochę poczytałem i polecają bo dla nowych ponoć dobry ????
5. Jakieś małe uwagi na początek ?
Pozdrawiam

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
1.Stawiasz dowolną liczbę spotkań na kuponie. Może być 1 mecz, może kilka...
2.Darmowe
3.Nie będzie
4.Bardzo źle... Mają bardzo wysokie marże = niższe kursy w porównaniu do konkurencji... Lepiej zmień wybór, bo szkoda tracić kasę grając niższe kursy.
5.Poczytaj dział dla początkujących, Bukmacherzy internetowi, promocje i bonusy u bukmacherów - w tych 3 działach znajdziesz dużo cennych informacji.
E; Expekt, Unibet, Tobet pod ekstraklasę na początek idealne

Z 0

zanziran

Użytkownik
Dziękuję za odpowiedź na powyższe pytania ????
Czytałem trochę dział dla początkujących dużo osób polecało Bet at Home, ale zrezygnuję skoro kolega odradza ????
Expert będzie lepszy ? Pod względem nowicjusza i głównie typowaniem meczów w Ekstraklasie. Dodam, że z początku będę grał na małych kwotach (30 zł -50 zł)

Do góry Bottom