>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Kilka pytań

C 0

conamore

Użytkownik
Witam, dopiero jestem początkującym bukmacherem. Od 2 tygodni stawiam w zakładach bukmacherskich koło siebie (fortuna) ale zdecydowałem się na internetowe zakłady bukmacherskie i tu kilka pytań:
1. Wybrałem bet-at-home.com czy to dobry wybór dla początkującego ?
Czy te zakłady wymagają skanu dowodu osobistego czy coś takiego ?
2. Muszę wpłacić 10zł przez Moneybookers żeby zacząć grać, a ile żeby wypłacić i czy będę mógł wypłacić na konto w Moneybookers ?
3. Czy mogą być jakieś problemy jeśli konto na Moneybookers nie jest zarejestrowane na to samo imię co na Bet at Home ? Nazwisko jest to samo.
I myślę, że na razie to tyle. Z góry dzięki za odpowiedzi.

P 1

premi

Użytkownik
Po pierwsze to nie jesteś bukmacherem...
1. bet-at-home dla początkującego gracza to dobra opcja głównie poprzez łatwość &quot;obsługi&quot; ich strony. Skanu żadnego nie wołają.
2. Nie musisz wpłacać prze mb wpłać z poczty lub przelewem to dostaniesz 100% bonus. Po ugraniu wpłać jakąś min. kwotę przez mb i możesz wypłacić na mb (no chyba że będziesz wypłacał tak jak wpłacisz)
3. Nie wiem kanto mb i w bah-u mam tylko na siebie...

S 0

spike90

Użytkownik
Dowodzik podobno czasem proszą.

1) Przejrzyj sobie oferte czy cie interesuje - to najważniejsze, bo w każdym buku interfejs jest obsługiwalny nawet dla Downów
2) Jak przez mb wpłacisz to bonusa nie dostaniesz (bonus+kasa trzeba obrócić 3x potem).
Tak można robić operacje mb-&gt;bah-&gt;mb-&gt;bwin-&gt;mb itp. etc.
3) Tak mogą być problemy kolego, a nawet będą raczej.

C 0

conamore

Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie zrobiłem konto już na bet-at-home i jutro mam zamiar iść wpłacić kasę i tu pytania:
1. Czy mogę normalnie nie mając konta wypełniając ten druczek wysłać pieniądze ? Minimum wtedy 10 zł ? Ile będzie szło ?
2. Muszę wpisywać IBAN i BIC ? Jak tak to gdzie ? W tytule przelewu ?
Z góry dzięki.

kader 0

kader

Użytkownik
Bet-at-home ma konto w Pekao SA, więc tam możesz wpłacić, ale będziesz musiał zapłacić prowizję, chyba 4zł lub 7zł, na poczcie nie wiem jaka jest prowizja. Wpłata minimalna 10zł (nie zapomnij o prowizji).W tytule przelewu wpisz numer konta gracza. Nie będziesz musiał wpisywać IBAN i BIC. Wpłata w placówce banku powinna być tego samego dnia albo następnego, z poczty około dwóch dni.

C 0

conamore

Użytkownik
4zł lub 7zł ? Myślałem, że mniej ???? A jeśli pójdę do Pekao SA i przeleje tez na Pekao SA ? To będę musiał płacić tą prowizje ? Czy tylko jak z innego banku do innego to wtedy prowizja ? Sorry, za takie pytania.

P 1

premi

Użytkownik
Ta prowizja to nic innego jak koszt przelewu i w każdym banku masz inaczej może to być kilka złoty może to być 0 zł zależy od konta. Na poczcie kwota prowizji zależy od kwoty jaką chcesz wpłacić.

C 0

conamore

Użytkownik
Dzięki. Nie dawno poszedłem do banku wysłać te pieniądze, prowizja kosztowała 4zł.
Przelewałem z Pekao SA na konto Pekao SA.
I ostatnie pytanie czy bet-at-home i inne buki wysyłają listy do domu ?

C 0

conamore

Użytkownik
Na poczcie by długo szło pewnie, a tak już mam 10zł na koncie bah. Wczoraj wysłałem o 16 i już mam ????
Niestety nie ma możliwości anulowania wysyłania listów...

travism 190

travism

Forum VIP
Dzięki. Nie dawno poszedłem do banku wysłać te pieniądze, prowizja kosztowała 4zł.
Przelewałem z Pekao SA na konto Pekao SA.
I ostatnie pytanie czy bet-at-home i inne buki wysyłają listy do domu ?
z tego co mi wiadomo ;d a mam juz kilkanascie kont u buków ???? list dostałem tylko od bet365 ;)

S 0

smoksmiley

Użytkownik
pytanie
witam,
jestem poczatkujacym graczem i mam pytanie.

czy w sytuacji kiedy po pierwszej polowie przykladowo druzyna x prowadzi z druzyna y 2;1 a ja typuje jedynie zwyciezce drugiej polowy to czy w przypadku kiedy wynik w drugiej polowie nie zmieni sie a ja obsstawie druzyne x jako zwyciezce drugiej polowy to czy w taki zaklad zostanie zrealizowany?

z gory dziekuje za odpowiedz

S 0

smoksmiley

Użytkownik
w takim razie nie wiem czy dobrze rozumiem...
jaki sens jest obstawianie zwyciezcy meczu przy nizszym kursie skoro de facto zwyciezca drugiej polowy jest zarazem zwyciezca calego meczu przy znacznie wyzszym kursie

magiki 42

magiki

Użytkownik
a skąd wiesz czy ta drużyna na którą chcesz postawić że wygra 2 połowę, po 1-ej nie będzie tracić 2 bramek ?

magiki 42

magiki

Użytkownik
z resztą nigdy nie obstawiałem takiego typy więc możliwe że jest inaczej. Spytaj się w HP to na pewno jakiś spec od piłki kopanej Tobie odpowie ;)

S 0

smoksmiley

Użytkownik
racja, zgadza sie, ale bardziej oplaca sie postawic komus kto swiecie wierzy ze jego typ wygra caly mecz typujac po prostu druga polowe. mowie tu poczatkujacych graczach bo zapewne poczatkujacy wlasnie tak stawiaja ????

ester 87

ester

Użytkownik
witam,
jestem poczatkujacym graczem i mam pytanie.

czy w sytuacji kiedy po pierwszej polowie przykladowo druzyna x prowadzi z druzyna y 2;1 a ja typuje jedynie zwyciezce drugiej polowy to czy w przypadku kiedy wynik w drugiej polowie nie zmieni sie a ja obsstawie druzyne x jako zwyciezce drugiej polowy to czy w taki zaklad zostanie zrealizowany?

z gory dziekuje za odpowiedz
Jeżeli drużyna X prowadzi po pierwszej połowie 2:1 i wynik ten nie zmieni się już do końca meczu, to zakład na to, że drużyna X wygra druga połowę jest zakładem przegranym. Druga połowa zakończyła się bowiem remisem.

T 0

typerlbn

Użytkownik
właśnie co wy za odpowiedzi jakies fałszywe mu dajecie... przecież w drugiej połowie jest wynik 0:0 wiec zaklad w plecy, musialbys postawic ze druzyna x wygra 1 polowe :p

Do góry Bottom