>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka kuponów za dużą kase.

acetate 474

acetate

Użytkownik
Tysiac zlotych przy twoim budzecie to bardzo dobra suma na poczatek, pograsz kupony po 10-50 zl i zaczniesz lapac, ze pomysl z gra po 10 k na kupon byl baaardzo glupi.

Otrzymane punkty reputacji: +7
gontar3d 12

gontar3d

Użytkownik
Pamiętam , że kiedy ostatni raz grałem u bukmachera internetowego a było to jakoś pod koniec 2010 roku, wpłaciłem około 300zł, dostałem bonus 100% więc miałem na swoim koncie 600zł, dopóki grałem stawkami 10-50zł szło mi bardzo dobrze, byłem na dość dużym plusie, jednak później kontrole nade mną przejęła chęć większego zysku i zacząłem grać od 100zł w góre, po każdym przegranym kuponie podwyższałem stawkę i tak w kilka dni skończyłem z zerem na koncie. ???? więc dziękuje, to cenna rada .
Powinienem wyciągnąć wnioski z mojej poprzedniej próby

kamilkaamrr 0

kamilkaamrr

Użytkownik
Na Twoim miejscu obstawialabym po tysiac a nie po 10 i tylko i wylacznie pewniaki. Nie sztuką jest wywalic cala kase, ale dobrze wybrać i troche na poczatek zwolnic. Jeden przegrany mecz rownorzedny jest ze strata 10tys, warto? Nie.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Spokojnie możesz postawić te 40k na jeden kupon, tylko radziłbym dobrze wybrać mecz i nie napalać się na tak wysoki kurs.
Stawiasz 40k po kursie 1,5 i masz 60k, potem stawiasz te 60k po kursie 1,33 i masz 80k.
40k wybierasz sobie, a za 40 wygrane grasz dalej.
Prosto.
Jeśli masz problem wybrać mecz to pisz na PW.
tak albo od razu utopi się na niskim kursie haha :cool:
ja bym sobie zrobił tak: 400zł to 1j, maks grasz 10j, czyli 4000zł i grał powoli :cool:

dawidekzks 16

dawidekzks

Użytkownik
Na Twoim miejscu obstawialabym po tysiac a nie po 10 i tylko i wylacznie pewniaki. Nie sztuką jest wywalic cala kase, ale dobrze wybrać i troche na poczatek zwolnic. Jeden przegrany mecz rownorzedny jest ze strata 10tys, warto? Nie.
To powiedz mi wielki znawco, które mecze to są pewniaki?

Jak masz tak pomagać ludziom, to nie pomagaj, bo tylko co najwyżej możesz przeszkodzić.

Do góry Bottom