>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kiepskie Typy MarcOl'a, tragiczne analizy ;)

marcol 1

marcol

Użytkownik
Kupon 10:
Górnik v Lech Poznań 2 1.75 (DNB)
AKO: 1.75 Stawka: 2 zł Saldo 23.47 zł

Kolejka przełamań. Wisła, Legia mocne zwycięstwo. Lech powinien wygrać. Za tydzień mecz z Wisłą i Lech. Później 4.11 mecz z Man City na własnym terenie. Lech musi teraz wygrać, bo z Wisłą może stracić punkty. Trochę też martwię się i dałem DNB. Kurs zły nie jest. Może coś się uda ugrać, chociaż Polska liga bywa bardzo odmienna.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Kupon 11:
Villarreal v Atletico Madryt 1 2.10
AKO: 2.10 Stawka: 2 zł Saldo: 21.47 zł

✅ 2.20 zł
Kupon 12:
Inter v Sampdoria Drużyna 1 Over 1.5 1.66
AKO: 1.66 Stawka: 2 zł Saldo: 19.47 zł

Kupon 13:
Inter v Sampdoria Drużyna 1 Over 2.5 3.40
AKO: 3.40 Stawka: 2 zł Saldo: 17.47 zł

17 oddanych strzałów, 9 celnych, posiadanie piłki 68 % i oni strzelają tylko jedną bramkę? Pokaz nieskuteczności...

marcol 1

marcol

Użytkownik
Stwierdziłem, że muszę zrobić statystyki, bo muszę sobie wyobrazić jak to wygląda i jaką iść drogą ...
Statystyki 1 - 13
Kupony: 13
Wygrane: 4
Przegrane: 9
Typy: 23
Trafione: 11
Nie trafione: 12
Zysk/Strata: ⛔ 2.34 zł
Yield: ⛔ 9 %
Wychodzi na to, że nie jest ciekawie. Wydaje mi się, że lepiej byłoby grać wszystko po singlu. Chociaż tutaj była wygrana 3 spotkania. Nie wiem trzeba coś zmienić, bo pieniądze uciekają powoli. Najlepiej jest mi grać Ligę Europejską (Ligę Mistrzów też). Z ligami już jest ciężej. Poświęcę jeszcze więcej czasu analizą. Popołudniu postaram się zrobić obliczenia co do tego jakbym wszystko grał po singlu. Czy wynik zmieniłby się na lepsze, a może i na gorsze.
Pozdrawiam.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Zrobiłem szybkie statystyki z grania po singu i wynika, że Yield wyniósłby ⛔ 27 %. Taktyki nie zmieniam, ale myślę o wprowadzeniu granie za wyższą stawkę i kursy w okolicach 1.3. Wygraną z tego kursu jeszcze raz puszczam przez kurs 1.3 i tak od 3 do 5 razy ???? Zobaczymy jak to wyjdzie.

Do góry Bottom