-----------------------------------------------------------------------
Oddzielamy grubą krechą to co się tutaj działo. Nie ma i tyle, wracam i zaczynam grać. Mam na sportingbet 24 zł ugrane ze spinów dzisiaj i zamierzam dozbierać do 100 zł. Będę podawał analizy jak i stawki. To co było wyżej było jakimś moim dziwym wybrykiem. Teraz zamierzam postawić sobie cel i go osiągnąć. Zero grania na przymus. Nie jestem pewny nie gram. Ostatnio postawiłem 2 kuponiki i 2 siadły dlatego zamierzam podtrzymać passę. Koniec gadania, teraz typki ????
Salzburg - Juventus
Juventus w formie. Wyjazdowe remisy z Interem i Man City mówią samo za siebie. Wysoka wygrana ( 4-0 ) z Lecce w Turynie również dobrze wróży. Red Bull jest w dołku. Ostatni mecz w Lidze Europejskiej zakończył się dla nich porażką po słabym meczu z Lechem. Teraz mają zagrać u siebie i nie wydaje mi się, żeby zatrzymali rozpędzony Juventus. Na pewno kurs 1.75 w
Sportingbet kusi i jest wart grania.
Young Boys - Odense
Young Boys zapamiętałem po meczu z Tottenhamem na własnym boisku. Ten zespół przypomnę wygrywał po 30 minutach meczu 3-0. Jest to zespół, który jest groźny na własnym terenie, ostatnie zwycięstwo w Lidze Europejskiem z Getafe pokazało, że Chłopaki z Bern na własnym boisku są mocni. Odense wybiera się na trudny teren po przegranym 5-0 meczu z Kobenhavn. W Lidze Europejskiej przegrała swoje 2 ostatnie mecze, wyjazdowy z Getafe oraz na własnym terenie ze Stuttgartem. Kurs warty uwagi, bo 1.7, a przypomnę, że Young Boys na własnym terenie jest mocne i nie raz pozmieniało plany moncym rywalom, chociaż Odense do takich nie należy co tylko ułatwia zadanie.
Kupon 1:
Salzburg v Juventus 2 1.75
Manchester City v Lech Poznan 1 1.20
AKO: 2.1 Stawka: 2 Saldo 22 zł
2 zł
Kupon 2:
Debrecen v PSV Eindhoven 2 1.45
Young Boys v Odense 1 1.70
AKO: 2.46 Stawka: 2 Saldo 20 zł
2.92 zł