>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kiepskie Typy MarcOl'a, tragiczne analizy ;)

marcol 1

marcol

Użytkownik
Witam. Postanowiłem założyć temat i podawać trochę typów. Mam zamiar grać single i może double. Moja stawka będzie zależała od spotkania. Będę prowadził statystyki. Analizy będą trafiać się raczej rzadko.
Pozdrawiam i zaczynamy.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Kupon 2
Manchester Utd - Newcastle 1 1.22
Excelsior - Feyenoord 2 1.42
Kolejarz Stróże - GKP Gorzów X2 1.44
AKO: 2.49
Stawka: 1/10 Gamebookers
⛔ 5 zł

friday79 1

friday79

Użytkownik
W kuponie 2 zrobiłeś błąd: Manchester Utd - Newcastle 2 1.22 za 2 powinno być 1 skoro stawiasz na Manchester ???? do usunięcia)

marcol 1

marcol

Użytkownik
3 kupony i 3 nie weszły. Nie jest dobrze, trzeba coś z tym zmienić. Zaczynam grać za małą stawkę. Nie chcę robić przerwy. Może coś się odmieni.

Co do meczu Partizanu i Anderlechtu są to drużyny które strzelają sporo bramek przed przerwą. Partizan ze swoich 3 ostatnich meczy u siebie strzela 5 bramek na 8 przed czasem. Anderlecht na wyjeździe zagrał ostatnio 2 mecze. Jeden wygrał 3-1, a drugi zremisował 0-0. Oczywiście w wygranym meczu strzela 2 bramki przed czasem. Patrząc na mecze Anderlechtu u siebie to również strzela bramki przed czasem.
FK Partizan v Anderlecht [Połowa czasu] over 0.5 1.40

Mecz Werderu z Sampdorią przekonuje mnie na skreślenie X2. Ciężko mi uzasadnić ten mecz. Sampdoria w tamtym sezonie namieszała w Serie A. Myślę, że ten mecz będzie niespodzianką i dlatego X2.
Werder Bremen v Sampdoria X2 1.97

MEcz Red Bull Salzburg z Hapoel Tel Awiwa. Hapoel w swoich ostatnich 3 meczach strzeliła 6 bramek przed czasem na 7 strzelonych ogólnie ! Jest to drużyna która strzela sporo bramek rpzed czasem. Statystyki drużyny z Salzburga również nie odbiegają od rywali. Z 14 strzelonych bramek zdobyli 8 przed czasem. Warto dodać, że w meczach Red Bull pada dużo overów. Dlatego na ten mecz wyznaczyłem Powyżej 0.5 bramki w 1 połowie.

Red Bull Salzburg v Hapoel Tel-Aviv [Połowa czasu]over 0.5 1.40

AKO: 3.86
Stawka: 1
Nie udało się, czas zagrać coś live na odrobienie.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Dodaję jeszcze typ:
Basel v Sheriff Tiraspol [Basel wygra, a liczba goli wyniesie powyżej 2.5] 2,30

Basel zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu. Basel w ostatnich meczach wychodzi dość dobrze. Sheriff ostatnie mecze albo przegrywa albo remisuje. Wygrane Basel zawsze są powyżej 2.5. Powinno wejść ????
Przepraszam, że tak późno.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Na Live obstawiłem, że będzie over 1.5 w meczu Werder - Sampdoria. Za dokładnie 2 minuty karny ????
Ogólnie tragedia dzisiaj wyszła i dalej jest tragedia. Basel to już szkoda gadać. Anderlecht z Partizanem musieli rozstrzelać się po przerwie. Trudno. Takie jest życie. Na jutro coś pewnie wyskrobie. Zastanawiam się nad meczem Lecha, ale sama jedynka to trochę mało. Może Dnipro wygra do zera? Co o tym myślicie? Jutro dużo meczy może jakiś tasiemiec się znajdzie. Dodam jeszcze, że przestaje podawać stawki i zaczynam mobilizować się do analiz, żeby Was przekonywać. Analizuję bardziej statystyki. Zastanawiam się nad wprowadzeniem pewnego systemu... ale nie ma co pisać, na razie jest jak jest. Jak nie będzie szło to na dniach nowy system ????
Pozdrawiam.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Tak jak mówiłem dzisiaj tasiemka.
Borussia Dortmund v FK Karabakh 1.125
Bayer Leverkusen v Tavria 1.15
CSKA Moskwa v Anorthosis 1.2
Paris Saint Germain v Maccabi Tel Aviv 1.35
Dnipro v Lech Poznań 1.44
Steaua Bukareszt v Grasshoppers Steaua strzeli gola 1.12
Sibir Novosibirsk v PSV Eindhoven PSV strzeli gola 1.15
Slovan Bratysława v VfB Stuttgart Stuttgart strzeli gola 1.11
Sportingbet

Później dodam jeszcze parę meczy spokojniejszych. Granych zapewne po singlu.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Dnipro Dnipropetrovsk v Lech Poznań Dnipro Dnipropetrovsk wygra do zera 2.38
Do meczu Dnipro z Lechem od razu stawiam na wygraną Dnipro, ale kurs 1.45 w Gamebookers to jednak nie jest to. Przyjrzałem się trochę formie Lecha i nie jest ona za dobra. Dla Mistrza Polski mecz z Arką powinien być rozbieganie, zwłaszcza, że występują obecnie w Eliminacjach Ligi Europejskiej. Powinni być w pełni formy. A to jednak Lecha gra z Arką i nie oddaje żadnego celnego strzału na bramkę! Dnipro to nie są jakieś ogórki. Dlatego jak Lech nie oddał celnego strzału Arce to nagle ma strzelić Dnipro? Hola Hola, tak dobrze raczej nie ma. Dnipro w lidze zajmuje 2 miejsce, wygrywa 5 meczy z 6. W spotkaniach u siebie na 4 mecze strzela 6 bramek, a traci przy tym 1. Bilans bardzo dobry.

Powodzenia ????

marcol 1

marcol

Użytkownik
-----------------------------------------------------------------------

Oddzielamy grubą krechą to co się tutaj działo. Nie ma i tyle, wracam i zaczynam grać. Mam na sportingbet 24 zł ugrane ze spinów dzisiaj i zamierzam dozbierać do 100 zł. Będę podawał analizy jak i stawki. To co było wyżej było jakimś moim dziwym wybrykiem. Teraz zamierzam postawić sobie cel i go osiągnąć. Zero grania na przymus. Nie jestem pewny nie gram. Ostatnio postawiłem 2 kuponiki i 2 siadły dlatego zamierzam podtrzymać passę. Koniec gadania, teraz typki ????

Salzburg - Juventus

Juventus w formie. Wyjazdowe remisy z Interem i Man City mówią samo za siebie. Wysoka wygrana ( 4-0 ) z Lecce w Turynie również dobrze wróży. Red Bull jest w dołku. Ostatni mecz w Lidze Europejskiej zakończył się dla nich porażką po słabym meczu z Lechem. Teraz mają zagrać u siebie i nie wydaje mi się, żeby zatrzymali rozpędzony Juventus. Na pewno kurs 1.75 w Sportingbet kusi i jest wart grania.

Young Boys - Odense

Young Boys zapamiętałem po meczu z Tottenhamem na własnym boisku. Ten zespół przypomnę wygrywał po 30 minutach meczu 3-0. Jest to zespół, który jest groźny na własnym terenie, ostatnie zwycięstwo w Lidze Europejskiem z Getafe pokazało, że Chłopaki z Bern na własnym boisku są mocni. Odense wybiera się na trudny teren po przegranym 5-0 meczu z Kobenhavn. W Lidze Europejskiej przegrała swoje 2 ostatnie mecze, wyjazdowy z Getafe oraz na własnym terenie ze Stuttgartem. Kurs warty uwagi, bo 1.7, a przypomnę, że Young Boys na własnym terenie jest mocne i nie raz pozmieniało plany moncym rywalom, chociaż Odense do takich nie należy co tylko ułatwia zadanie.

Kupon 1:
Salzburg v Juventus 2 1.75
Manchester City v Lech Poznan 1 1.20
AKO: 2.1 Stawka: 2 Saldo 22 zł

⛔ 2 zł

Kupon 2:
Debrecen v PSV Eindhoven 2 1.45
Young Boys v Odense 1 1.70
AKO: 2.46 Stawka: 2 Saldo 20 zł

✅ 2.92 zł

marcol 1

marcol

Użytkownik
Napoli - Liverpool

Napoli podejmuje u siebie Liverpool, który w tym sezonie gra beznadziejnie. Zajmuje 19 miejsce i wcale soobie nie radzi w lidze. W meczach wyjazdowych 0 zwycięstw, jeden remis i 3 porażka. Bilans bramkowy 2:8. Napoli to zespół lepiej rokujący, zajmuje 4 miejsce i radzi sobie bardzo dobrze. Ostatnio wygrali na własnym boisku z Romą 2-0. Warto dodać, że z drużyny Liverpoolu w domu zostali Gerrarda, Torresa, Lucasa i Meirelesa. Kontuzjowani są: Glen Johnson, Daniel Agger, Dirk Kuyt. Nie widzę tutaj nic innego jak wygrana Napoli nad rozbitym Liverpoolem.

Kupon 3:
Napoli v Liverpool 1 1.83
AKO: 1.83 Stawka: 2 Saldo: 18 zł.
⛔ 2 zł

marcol 1

marcol

Użytkownik
Kupon 4:
Young Boys v Odense Drużyna 1 powyżej 1.5 gola. 1.60
Zenit Petersburg v Hajduk Split Drużyna 1 powyżej 1.5 gola. 1.30
AKO: 2.08 Stawka: 2 Saldo: 16 zł
✅ 2.16 zł
Kupon 5:
Sporting CP v Gent Over 2.5 1.70
Young Boys v Odense Over 2.5 1.65
Anderlecht v AEK Ateny Over 2.5 1.85
AKO: 5.19 Stawka:2 Saldo 14 zł
✅ 8.38 zł

marcol 1

marcol

Użytkownik
Kupon 6:
Górnik v Lech Poznań 1X 1.22
Wisła Kraków v Lechia Gdańsk X2 1.36
Widzew v Jagiellonia Białystok X2 1.20
AKO: 2.00 Stawka: 2 Saldo: 31.47 zł
Są to typy do 1 połowy. Zauważył to Mentoss za co wielkie dzięki. Sory za wprowadzenie w błąd.
⛔ 2 zł

marcol 1

marcol

Użytkownik
A wszystko przez to, że się spieszyłem ... No to trzeba przemyśleć jak zagrać albo zostawić tak. Dzięki za spostrzegawczość. ;)

marcol 1

marcol

Użytkownik
Kupon 7:
Górnik v Lech Poznań 1X 1.40
Wisła Kraków v Lechia Gdańsk X2 1.75
Widzew v Jagiellonia Białystok X2 1.40
AKO: 3.43 Stawka: 2 Saldo: 29.47 zł

Popełniłem błąd, ale tamten kupon również masz szanse ???? . Chciałem zagrać z podpórkami na końcowy wynik i stwierdziłem zagrać jeszcze raz, a teraz już prawidłowo. Lech w lidze gra piach, Górnik ostatnio wygrał na własnym stadionie z Wisłą kolejną porażką tego sezonu. Wcześniejsze mecze przegrał z Lechią i Jagiellonią, ale te zespoły grają w tym sezonie na prawdę bardzo fajnie. Zaskoczył mnie kurs na Lechię z podpórką 1.75. Chłopaki z Gdańska poradzili sobie bardzo ładnie z Legią na wyjeździe. Wisła nie jest wcale lepsza, więc innego pomysłu na zwycięstwo lub remis nie mam. Analiza może nie za fajna, ale Ci co ogarniają trochę wyniki jakie wpadły we wcześniejszych meczach w ekstraklasie to wiedzą kto teraz rządzi w lidze ???? Nie jestem trochę pewny meczy Jagi z Widzewem. Reszta jest ok.
⛔ 2 zł

marcol 1

marcol

Użytkownik
Kupon 8:
Korona Kielce v Legia X 3.00
AKO: 3.00 Stawka: 2 Saldo: 27.47 zl

Ten mecz jest bardzo ciekawy do wytypowania. Wiele ludzi pisze duzo analiz, zmiany w typach sa spore i maja racje. Dla mnie przemowilo to, ze w Koronie zabraknie Strzelca Ekstraklasy - Andrzeja Niedzielana, ale rowniez Vukovicia. Do Kielc nie pojechali Choto, Rybus i Chinyama. Za 10 minut zaczyna sie spektakl i wszystko sie wyjasni. Uwazam, ze mecz zakonczy sie wynikiem 1-1 i under 2.5.
Pozdrawiam.

⛔ 2 zł Jestem w szoku. Myślałem, że Legia już się wypaliła, po Lechu i Widzewie, ale jednak dają radę. Nie weszło szkoda. Jutro może się odbije.

Do góry Bottom