>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kiedy przeleją do puli ogolnej?

theone 0

theone

Użytkownik
Witojcie wszyscy.
Mam takie pytanko a mianowicie mecz mi wszedl i czy wygrana kwota automatycznie zostanie przelana do ogolnej puli kasy??? Jeszcze tego nie zrobili...a moze samemu trzeba przelewac? Sorry za glupie pytania ale dopiero zaczynam sie w to bawic.:-D
Jestem w bet-at-win.com

Pozdrawiam

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Musisz poczekać troszkę aż bukmacher rozliczy Ci kupon. Czasem czekasz 3min a czasem 2 godziny. Bądz cierpliwy.

P.S. Nic nie musisz przelewać :jezora:

L 147

luminat

Użytkownik
A co to za bukmacher? Wymyśliłeś jakiego mixa z bwin z bet-at-home? :p
Odnośnie twojego pytania - różnie z tym bywa, ale bukmacherzy bardzo szybko rozliczają spotkania - jeśli chodzi o te najbardziej popularne z dowolnej dyscypliny to zakłady są rozliczone już w czasie 30 minut od zakończenia. Z bardziej egzotycznymi meczami może trwać to nieco dłużej.
Wiec cierpliwości, lada moment Ci rozliczą i dopiszą do twojego aktualnego stanu konta.

theone 0

theone

Użytkownik
A co to za bukmacher? Wymyśliłeś jakiego mixa z bwin z bet-at-home? :p

Odnośnie twojego pytania - różnie z tym bywa, ale bukmacherzy bardzo szybko rozliczają spotkania - jeśli chodzi o te najbardziej popularne z dowolnej dyscypliny to zakłady są rozliczone już w czasie 30 minut od zakończenia. Z bardziej egzotycznymi meczami może trwać to nieco dłużej.

Wiec cierpliwości, lada moment Ci rozliczą i dopiszą do twojego aktualnego stanu konta.

ahaha bet-at-win.com:-D oczywiscie ze bet-at-home.com...Gralem na PolskaU17-SzwajcariaU17. Jeszcze nie doliczyli. Dzieki za odpowiedz:spokodfhgfh:

Do góry Bottom