Dzis jak dla mnie jest sporo no betów, i być moze własnie zrobie sobie mała przerwe która tez dobrze zrobi, aczkolwiek zastanawia mnie mecz w Leningradzie ( wybaczcie stara nazwe ale lubie). Ufa widac wchodzi na dobre obroty, szyki obronne solidne, ale tego nalezy od tych formacji wymagać, ale doszła tez skuteczność w ataku i pojawia sie taki błysk, wartośc dodana która Ufa miała zaczynajac PO w ubiegłym sezonie, moze to jeszcze nie ten poziom ale juz to widać i dziś SKA bedzie miec cięzko, bramkarz sie namęczy i jezeli bedzie miał troche tylko gorszy dzień to Omark, Sosnikow i spółka moga to wykorzystac. Metsola tez lubi czyste mecz i pewnie jak zawsze bedzie mocna skupiony tym bardziej ze rywal z wysokiej półki a to on uwielbia i jezeli bym miał cos dzis postawic w tym przypadku za mniejsza kwote to kierunek Ufa.
W pozostałych meczach wyniki moga isc w dwie strony i wszysko mozliwe( co nie znaczy ze mecz SKA i Ufy jest prosty do przewidzenia). Jak porównac np zwyciestwo Czerepowca nad Rygą , która jest pod formą, a przyjeżdza Mińsk i zagrał solidny mecz w NN, który w moich oczach sporo zyskał , i jakbym spojrzał w roster to wg mnie mają ciekawszych graczy z potencjałem, wschodnie derby to tez zagadka bo i Amur w koncu cos wygral ale łatwo nie było, Admirały personalnie wygladaja ciut lepiej i dzis moga wziać rewanż.
W Niznekamsku bedzie gościł Kunlun, którego momentami chaos w grze powoduje spore straty bramkowe , ale i to towarzystwo musi sie kiedys ogarnąć, przeciwnik w zasiegu
W Moskwie Spartak tez sie postawi Avto, jakieś światełko w tunelu tam widać a najlepiej przełamywac sie na mocniejszym rywalu, tyle ze Avto podraznione bo nic nie ustrzeliło poprzednio i roznie moze byc, w bramce stołecznych prawdopodobnie zobaczymy dziś wreszcie Hudacka, wiec bedzie ciekawie
W Sochi nieprzewidywalni gospodarze nie sa na straconej pozycji ale jezeli zatrzymaja formacje Szipaszjowa, jezeli pozwola im sie rozegrac bedzie ciezko.
Moze dzis bedzie kilka remisów bo mecze wg mnie stykowe ale to takie moje luźne przemyslenia co do tej kolejki.