rasijskij
Forum VIP
cytat z dnia 14 września 2019 14:58 przez mark1973Nie moge złapac rytmu w KHL( zupałnie jak Magnitka ) ale oni wczoraj zagrali przyzwoity mecz i była szansa na punkty
Dzis patrze na to co w Podolsku, Vitjaz fajna forma, skład zbilansowany, przzwoita obrona. Goscie z Nowosybirska jednak tez dobrze zaczeli sezon, finowie w skladzie na dobrym poziomie, w bramce Saterii wraca na stare smieci, kursy na gospodarzy spadaja, ale mnie sie cos widzi ze sa podstawy do tego by dzis isc w kierunku gosci, Sibir coraz lepiej w obronie, w ataku jest kim postraszyc, spodziewam sie zacietego mecz
Sibir z x kurs 1,89
Sibir ml kurs 2,52
fortuna
Mam nadzieję, że z tym brakiem rytmu to dlatego, że to początek sezonu, bo ja mam podobnie. Wydaje mi się, że analizuję wszystko dobrze, oglądam mecze, a jednak zawsze zabraknie jakiejś bramki. Co do meczu Podolska z Sibirem również jestem za gośćmi chociaż sam nie gram. Widziałem ostatni mecz jednych i drugich. Sibir zaprezentował się nieźle z SKA i z Dynamem natomiast Podolsk wygrał z Soczi tylko dlatego, że Soczi nie pokazało nic, a mimo to zdołali doprowadzić do dogrywki w meczu, który gospodarze powinni spokojnie wygrać. Sibir wydaje sie być lepszą opcją na dzisiaj o ile zmęczenie delegacją ich nie pogrąży.