rasijskij
Forum VIP
Jakby ktoś miał zamiar oglądać, a nie ma dostępu to dzisiejszy mecz Dynamo - Spartak będzie można obejrzeć na YT: https://twitter.com/dynamo_ru/status/1238105522219319297
No to pierwszą fazę PO mamy za sobą, co ciekawe w żadnej serii nie było 7 spotkania. Jeden błąd się przydarzył w typowaniu awansu, chyba w tej najbardziej wyrównanej parze, gdzie można było faktycznie spodziewać sie wszystkiego, po za tym tak jak przypuszczałem jedna poważniejsza niespodzianka i awans Sibiru.cytat z dnia 1 marca 2020 00:49 przez pepo1990Jutro początek PO, ale tutaj na razie cisza więc na początek wrzucę coś od siebie.
Tak pod kątem awansu długoterminowo myślę że będzie tak:
Barys
Omsk,
SKA
CSKA
Bars
Jokerit
Dynamo
i jedna niespodzianka Sibir
onhockey.tvcytat z dnia 12 marca 2020 15:18 przez rasijskijJakby ktoś miał zamiar oglądać, a nie ma dostępu to dzisiejszy mecz Dynamo - Spartak będzie można obejrzeć na YT: https://twitter.com/dynamo_ru/status/1238105522219319297
cytat z dnia 16 marca 2020 22:46 przez kintergarten
Hahahah co to za informacja !
KHL pauses 2020 #GagarinCup Playoffs for 1 week in order to create new format and game schedule for 6 remaining Russian teams (CSKA, Ak Bars, SKA, Dynamo Moscow, Sibir, Salavat Yulaev).
Szkoda Barysu i Klaunów
Oczywiście że nie przejdzie, wielu rosyjskich expertow i byłych graczy mówi że trzeba sobie Gagarina odpuści albo ewentualnie dograć latem choć to zaburzy przygotowania. Odłożenie na tydzień nic nie da. Zawodnicy pokroju Metsoli, Hartinainena są przeciwni rozgrywkomcytat z dnia 17 marca 2020 08:06 przez rasijskijWydaje mi się, że opcja z sześcioma zespołami nie przejdzie. Rosja już zamknęła granice, a sytuacja z koronawirusem rozwija się z dnia na dzień. Mimo kombinowania nic z tego nie wyjdzie, bo po prostu to się nie może udać. Zawodnicy (m. in. Linus Omark z Salavatu) protestują przeciwko rozgrywaniu sezonu do końca. Polecam powstrzymać emocje i czekać na rozwój wypadków.
Może opcja faktycznie nie przejdzie, ale już sam fakt, że zostało zaproponowane coś takiego to czyste prostactwo kierownictwa ligi czy kogoś kto tam jest decyzyjnycytat z dnia 17 marca 2020 08:06 przez rasijskijWydaje mi się, że opcja z sześcioma zespołami nie przejdzie. Rosja już zamknęła granice, a sytuacja z koronawirusem rozwija się z dnia na dzień. Mimo kombinowania nic z tego nie wyjdzie, bo po prostu to się nie może udać. Zawodnicy (m. in. Linus Omark z Salavatu) protestują przeciwko rozgrywaniu sezonu do końca. Polecam powstrzymać emocje i czekać na rozwój wypadków.
Wczoraj to nawet puścili w sieci takie info, że UEFA za zgodę na przełożenie Euro będzie domagała się od klubów i federacji 300 mln Euro
To chyba jakoś odgornie ktoś przycisnął w Rosji bo piłkarska też zawieszona do 10.04cytat z dnia 17 marca 2020 13:44 przez rasijskijUEFA wydała takie oświadczenie. W sam raz dla klubów, które i tak wiele stracą przez zawieszenie rozgrywek. Tymczasem właśnie przyszło powiadomienie, że KHL zawiesza playoffy do 10 kwietnia. Po tym czasie będą radzić co robić dalej.