sumada90
Forum VIP
Kolega zapomniał jeszcze o remisie z Niemcami, Szwajcarią i przyszłym mistrzem Europy Portugalią (skoro tylko jedna wygrana na EURO więc przyjmuję, że chodzi tylko o regulaminowy czas).Widzę że koledzy uwierzyli że skoro kadra wygrała jeden mecz o stawkę na Euro z Irlandią,oszałamiajacym 1-0,wszyscy wiedzą że z Ukrainą już to był tylko sparing abstrachując od tego jak nas Ukraińcy cisnęli w ty meczu,to jest już Mistrzem Europy i takich ogórków jak Kazachstan rozniesie...
No tak, co to jest dwa gole z Milanem w pierwszym spotkaniu w nowym klubie zagranym od początku ???? Napastnik ma strzelać gole, a nie ładnie grać. A Lewandowski to co tydzień powinien strzelać tylko Borussi bo inne zespoły się nie liczą ????Przecenianie wyczynów Milika i Lewandowskiego.Milik w 2 połowie z Milanem zagrał totalny piach,pierwszy gol to więcej szczęścia niż rozumu ,zero dobrych strzałów z ziemi,tylko ta główka po rzucie rożnym,dla mnie fart i tyle. A Lewandowski i cały Bayern Werderowi co sezon ładuje po 15 goli więc poczekajmy na BVB bo podejrzewam że znowu 0-0.....
Co do meczu to zgadzam się z typem ms15: under i Polska wygra. Kazachstan to nie ekipa w stylu San Marino. Szczególnie na własnym terenie takie ekipy potrafią napsuć sporo krwi. Sztuczna murawa, daleka podróż, ogólnie podobno nie najlepsze warunki - niby rzeczy drugorzędne ale zebrane razem mogą mieć wpływ na wynik. Co do obrony to jestem raczej spokojny bo ostatnio tu prezentujemy się bardzo dobrze. Myślę, że jednak ze strzeleniem bramek nie będzie tak łatwo, jak wielu się wydaje. Dużego wyniku raczej tu nie przewiduję bo myślę, że skończy się 1 czy 2-0. Już nikt nie pamięta eliminacji ME ale przecież z Gruzją (wygrana 4-0) u nas się niesamowicie męczyliśmy przez większość meczu. Dopiero w końcówce rozwiązał się worek ale przecież wynik nie oddaje przebiegu meczu.