krecik1988
Użytkownik
panowie dziś premiera nowego slotu netentu?
tak
tak
A te spiny maja jakis obrót ?Prawdopodobnie tak, ale ja bym dla pewności poczekał do jutra, aż otrzymam spiny.
wlasnie z rozmowy na czacie tak wynika hehe ale wole sie upewnicWątpię w to czy jakakolwiek firma gamblingowa wypłaci kasę wpłaconą która nie została obrócona co najmniej jeden raz.
Jeśli takowa się znajdzie to zapewne doliczy opłatę za tą usługę
Trzeba rozegrać dziś 20 rund za własne środki na Frankenstain żeby jutro otrzymać darmowe spiny.wlasnie z rozmowy na czacie tak wynika hehe ale wole sie upewnic
dzieki wlasnie z regulaminu tak wnioskowalem tylko nie wiedzialem za jaka stawke ale jak za taka mozna zagrac hehTrzeba rozegrać dziś 20 rund za własne środki na Frankenstain żeby jutro otrzymać darmowe spiny.
20 kręceń x 0,20€ = 4€ taki nasz wkład ????
no wlasnie dokladnie zagralem te obowiazkow 20 rund odebralem dzisiaj 40 free spinow tylko nie wyplacilem swojej a zaczalem grac free spiny.ze spinow ugralem 18,90 chyba wiec przegralem jakies 20 zl i chcialem wyplacic swoja kase na czacie mowia ze nie obrocilem swojego depozytu jednokrotnie wiec ja sie powoluje na regulamin ze tam nie ma takiego zapisu to powiedziala ze moge wyplacic do wyplaty mam akurat 185 wiec duzo stratny nie jestem ale powiedziala ze to ostatni raz bo konto mi zablokuja.dziwne bo regulamin nie nie mowil o zadnym obrocie swojego depozytuCinek7731 a możesz coś więcej napisać, o co mrgreen się czepia? Dziś i jutro za depozyt, można dostać do 80 free spinów na Mythic Maiden. I zastanawiam się nad skorzystaniem. Jak to rozegrałeś wszystko? Wpłaciłeś 200zł, zagrałeś wymagane 20 rund za 1zł na frankenstein i zleciłeś za resztę swojej kasy wypłatę? Później odebrałeś 40 free spinów, i rozumiem że obrotu z wygranej nie wykonałeś. Zgrałeś bonus do 0? A teraz odrzucili ci wypłatę twojej kasy, bo nie obróciłeś 1x depozytu? (zagrane tylko 20zł z 200zł wpłaconych). Czy jeszcze jakoś inaczej?