He He , też nagle 0,00 na koncie...Gdzie mogę znaleźć jakieś warunki tej promocji?? Szukam informacji o obrocie na stronie,ale nie widzę nigdzie ani słowa o takiej promocji...
Edit: Dzięki Mark,zacząłem kręcić na South Park,zostało mi chyba z 50zł,nagle komunikat "Brak środków na koncie" i stan konta 0,00zł yyyyy...Kręciłem na najniższej stawce,nie mam pojęcia co się stało,w sumie to dziękuję im za takie promocje jak mają robić takie jaja....
Podobno obrot x 10 tylko na South Park
Pytam z ciekawości. Naciąłem się raz czy dwa na niewypłacalne firmy i jestem ciekaw czy istnieją też takie o które pytam. Dzięki za odpowiedźCzasami sie takie trafiaja ,ale nikt Ci tu ich nie bedzie wymienial.Jesli to jest dla Ciebie najwazniejsze w kasynach i pokerze to dasz rade i sam sobie je znajdziesz przegladajac tematy
Ja również tak miałem wygrałem kilkadziesiąt PLN aż tu nagle 0.00 poszedł oczywiście meil do supportu ale czy to pomoże wątpie...Cytat:
Napisał BrooklynBounce ->
Gdzie mogę znaleźć jakieś warunki tej promocji?? Szukam informacji o obrocie na stronie,ale nie widzę nigdzie ani słowa o takiej promocji...
Edit: Dzięki Mark,zacząłem kręcić na South Park,zostało mi chyba z 50zł,nagle komunikat "Brak środków na koncie" i stan konta 0,00zł yyyyy...Kręciłem na najniższej stawce,nie mam pojęcia co się stało,w sumie to dziękuję im za takie promocje jak mają robić takie jaja....
Podobno obrot x 10 tylko na South Park
He He , też nagle 0,00 na koncie...
sprawdzaliście z powrotem czy np środki nie są dostępne tylko wersji mobile ?Ja również tak miałem wygrałem kilkadziesiąt PLN aż tu nagle 0.00 poszedł oczywiście meil do supportu ale czy to pomoże wątpie...
ja nie mam , a nie jeden depozyt robilem tak ze moze to za cos innegow PlayHippo 10fs na magic portals dla depozytorów, maila nie dostałem lecz spiny były