czolo_oleksego
Użytkownik
Mam safari na windowsie od dawna ale gdzie tam w ustawieniach mozna zmienic na zgodnosc z iphonem bo nigdzie nie widzialem nigdyściągnij safarii na kompa (ustaw sobie w ustawieniach zgodność z iphonem) i heja spiny będą
Mam safari na windowsie od dawna ale gdzie tam w ustawieniach mozna zmienic na zgodnosc z iphonem bo nigdzie nie widzialem nigdyściągnij safarii na kompa (ustaw sobie w ustawieniach zgodność z iphonem) i heja spiny będą
Wszystko ok,tylko że liczyłem na jakiś konkret,bo chciałbym korzystać z komórki właśnie,a nie za pomocą safari i PC,nie zawsze mam dostęp do PC,dziwne te Nokie,nic nie idzie na nie zainstalować,a połowa stron nie działa bez flasha....ściągnij safarii na kompa (ustaw sobie w ustawieniach zgodność z iphonem) i heja spiny będą
Wszystko ok,tylko że liczyłem na jakiś konkret,bo chciałbym korzystać z komórki właśnie,a nie za pomocą safari i PC,nie zawsze mam dostęp do PC,dziwne te Nokie,nic nie idzie na nie zainstalować,a połowa stron nie działa bez flasha....
nie ma takiej opcji do zmianyProszę ????
![]()
Decyzję w sprawie weryfikacji konta gracza w naszym kasynie podejmuje dział finansów. Jeżeli zajdzie taka konieczność, wówczas zostanie Pan poinformowany o tym fakcie niezwłocznie drogą mailową.czy potrzebne sa dokumenty weryfikacyjne przy wyplacie