napisz do supportu, poproszą o skan potwierdzający wypłatę z konta do nich, po krótkim czasie zwrócą pieniądze na Twoje konto bankoweCo zrobić gdy przy wpłacie za pomocą przelewy24 na skrilla wpisałem zły tytuł przelewu? kurde zagapiłem sie i przy kopiowaniu danych do tytułu walnąłem drugi raz numer konta
I przy okazji przelewy24 zabiorą mu jakiś procent z danej kwoty za przelew zwrotny. Najlepiej zadzwonić do przelewy24 i po jakichś 20 minutach przysyłają Ci kod który wpisujesz w Przedpłacie i kasa jest u buka.napisz do supportu, poproszą o skan potwierdzający wypłatę z konta do nich, po krótkim czasie zwrócą pieniądze na Twoje konto bankowe
stronę wcześniej np.Safari->Preferencje i zaznaczasz "pokazuj menu programowanie..."
potem
Safari->Programowanie->Klient użytkownika->Inne i umieszczasz ten wpis
Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.1.1; Nexus 7 Build/JRO03D) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/28.0.1468.0 Safari/535.19
I przy okazji przelewy24 zabiorą mu jakiś procent z danej kwoty za przelew zwrotny. Najlepiej zadzwonić do przelewy24 i po jakichś 20 minutach przysyłają Ci kod który wpisujesz w Przedpłacie i kasa jest u buka.
u mnie gdy robie to przez safari to podczas ladowania gry wyswietla sie komunikat: Unfortunately, this Operating System is not supported. Minimum requirement is: Android 2.3/IOS5Ten sposób u mnie nie działa alkoterror
Edit: dobra już jakoś się udało
no i po co sie odzywasz jak nie masz racji? nie ma żadnej prowizji, do tego w ciągu 30min od wysłania pierwszego maila zdążyłem wysłać i otrzymać ich kilka od supportuI przy okazji przelewy24 zabiorą mu jakiś procent z danej kwoty za przelew zwrotny. Najlepiej zadzwonić do przelewy24 i po jakichś 20 minutach przysyłają Ci kod który wpisujesz w Przedpłacie i kasa jest u buka.
Nie piszemy tutaj o buku, tylko o Przelewy24. Przeczytaj kilka postów wyżej, sam autor pytania napisał że odliczyli mu prowizje. Kiedyś miałem też zwrot z Przelewy24 z powodu błędnego tyułu i też mi odliczyli za przelew zwrotny więc na 100% odliczają ????no i po co sie odzywasz jak nie masz racji? nie ma żadnej prowizji, do tego w ciągu 30min od wysłania pierwszego maila zdążyłem wysłać i otrzymać ich kilka od supportu
A sorki racja, przypominam sobie jak to było u mnie- wysłałem 2 x ten sam przelew (z tym samym tytułem)- a doszedł oczywiście tylko jeden. Za zwrot obyło się bez prowizji. Sorki za zamieszanie. MiłegoNie piszemy tutaj o buku, tylko o Przelewy24. Przeczytaj kilka postów wyżej, sam autor pytania napisał że odliczyli mu prowizje. Kiedyś miałem też zwrot z Przelewy24 z powodu błędnego tyułu i też mi odliczyli za przelew zwrotny więc na 100% odliczają ????