Na MB tak.a moze ktos wie z wlasnego doswiadczenia czy betsafe wyplaca w weekendy?
Tak Ja mam wyślij te smsyW innych sieciach kasyn ten sam przelicznik bedzie? mniej niz 50% wartosci sms? (moze ktos ma lepszy pomysl co zrobic z 150zl z mixa ktore lada dzien mi przepadna ^^?)
Taki sam przelicznik.Inne sieci nie oferuja wplat SMS
Czy wiesz, że co 4 dziecko w Polsce jest niedożywione, a co 8 żyje w ubóstwie? Polski Czerwony Krzyż może im zapewnić ciepły posiłek i kompleksową opiekę. Ty też możesz pomóc! Twój SMS o treści POMOC pod numer 7364 to obiad dla dziecka. Zamień GŁODNE dzieciństwo na GODNE dzieciństwo! Koszt sms-a to 3 zł + VAT. Więcej o programie na www.godnedziecinstwo.pl.
dzieki, bo dawno nie grałem, dzis mialem krecenia z tym gosciem i miałem dwa razy na nich po 2 booki i kurcze mogłoby wiele wiecej wpascBez zmian ,dochodzą tylko dodatkowe gry.
nie wie ktoś czemu w betsson mobilnym mam tylko 2 gry netentu jacka hammera i frankenstaina? za cholerę nie mogę znaleźć innych!!!3 spiny na gonzo w mobilnym kasynie betsson
Mialem to samo na moim smartfonie. Po prostu "zmniejszylem czcionke" tzn wylaczylem tryb obrotowy i mialem w ciul wiecej gier ????nie wie ktoś czemu w betsson mobilnym mam tylko 2 gry netentu jacka hammera i frankenstaina? za cholerę nie mogę znaleźć innych!!!