Jaki to bonus ? 100% ? jeżeli tak to co za problem dać 5czerwone/5czarne i modlić się żeby nie wypadło 0. Zresztą nikt chyba nie wpłaca do kasyna 5 euro żeby wyciągnać 10Oferta paddiego już nie taka dobra jak kiedyś. Teraz gdy dostaniesz bonus w warunkach jest że musisz od razu dać za 5 euro zakład. Szanse masz w granicach 45-50%, kiedys można było bonus dzielić i grać progres np. 1,2,2 itp.
Dear Player,W spamie mail od STACK99 z kodem uprawniajacym do odbioru 5e z racji wprowadzenia gier MG.
nie wiem czy dla polakow.
po zaakceptowaniu bonusu, trzeba zagrac za 5e wtedy dostaje sie automatycznie 5e. ja zagralem za 5e w BJ, wygralem i mialem razem 15eJaki to bonus ? 100% ? jeżeli tak to co za problem dać 5czerwone/5czarne i modlić się żeby nie wypadło 0. Zresztą nikt chyba nie wpłaca do kasyna 5 euro żeby wyciągnać 10
User-Agent Switcher for ChromeMożecie mi przypomnieć jak sie nazywał program (przeglądarka) w ktorym można było grać w wersji mobilnej na Windowsie
User-Agent Switcher for Chrome
ustaw na Windows Phone 7.Ktoś coś doradzi
sorry za "?" ale mój outlook właśnie tak zakodował od nich wiadomośćJeśli chodzi o mr green pozwalają wysłać dokumenty do weryfikacji na email czy trzeba je koniecznie ładować na ich stronie bo przez www nie mogę sobie z tym poradzić próbowałem po południu kiedy był niby duży ruch jak i teraz lecz nie mogę wysłać. Jeśli tak to zna ktoś jakiś adres email na który należy je wysłać czy jest to ten może [email protected] ? Zapytał bym ich na czacie ale nie mogę się połączyć od razu przerzuca mnie do ankiety jak po zakończeniu rozmowy na LC ...