Lanski ale to wina banku, a nie betsson. Np. z raiffeisen i aliorbank wpłaty przez trustly mam instant (przynajmniej na
unibet i
bet-at-home). Niestety niektóre banki jak widać mają opóźnienia. Ale w twoim wypadku, powinni chyba dopisać manualnie spiny za dzień wpłynięcia pieniędzy. Zainteresowała mnie ta promocja. Słuchajcie, a ten zapis:
"Bonus nie może zostać obrócony na następujących grach:
Aliens, Big Bang, Blood Suckers, Castle Builder, Castle Builder 2, Dead or Alive, The Wish Master, Tower Quest, Eye of the Kraken, Eggomatic, Scrooge, Champion of the Track, Devil´s Delight, 1429 Uncharted Seas, Super Monopoly Money, Wild Gambler, Kings of Chicago, Pearls of India, Robin Hood, Zombies, Wizard Shop, Epic Gems."
Jestem zainteresowany grą w którąś z tych gier. To w tych grach, wcale nie da się grać za bonus. CZY TYLKO nie zalicza w nich obrotu? Np. w
unibet, mamy określone gry bonusowe w których można tylko grać. W inne nie zagramy WCALE. Jak to jest w betsson, można zagrać w te gry środkami bonusowymi? A jak coś wpadnie grubszego np. w dead or alive, to iść dalej wykonać obrót np. na starburst? Dodatkowo mam jeszcze bonus 100% od depozytu, i tam jest ten sam warunek. Jest to dla mnie istotna kwestia, czy w ogóle skorzystać z tego bonusu.