laner
Użytkownik
Zgadzam się, ale w tym konkretnym wypadku założyłem sobie, że skoro tyle wygranej mi przyjdzie to mogę zaszaleć, stąd teraz problemy ????Problemy finansowe masz z własnej winy, jak się przepierdala w automaty to są problemy i trzeba sobie to otwarcie powiedzieć ???? A nie przez nich, przez tamtych, było nie łapać się za hazard to by problemu nie było. Wiem z doświadczenia , winy szukaj u siebie , kasę można zarobić pracą nie tym ciulstwem , dobra rada nie graj ???? Ogólnie według prawa jest to nielegalna strona więc wpłacajcie dalej , poblokują strony i bd płacz że mam tak kasę, a każdy wie że to teraz ryzyko z dużym prawdopodobieństwem straty ????
@Amigo-007 nie wpłacałem tam dużych depozytów, bo kilka stów łącznie - chyba że dla kogoś to dużo. Głównie o to chodzi, że skur*** cały czas wysyłają emaile po polsku z promocjami od depozytu, wiszą grubą kasę i się nie odzywają przez miesiąc. Napisałem jeszcze raz do Skrilla czy zamierzają coś z nimi zrobić, na Skrillu mam status VIP, więc może potraktują to bardziej poważnie.