Wszedłem z ciekawości na BaH niestety spina brak widać nie dla wszytskich graczy.Dziwne.:;/:Przypominam o 1FS bez wymagań obrotu na Starburst w BAH.
Ja po 24 dniach promocji wygrałem już równo 0,00PLN- co aż mnie zadziwia bo przy innych podobnych promocjach zawsze tam jakieś drobne wpadały
Nic dziwnego. Teraz większość porządnych kasyn rozdaje spiny dla depozytorów.Wszedłem z ciekawości na BaH niestety spina brak widać nie dla wszytskich graczy.Dziwne.:;/:
ja na 5-6 prób wygrałem 3,45. plus, że nie trzeba tego obracać, można od razu gdzieś ulokować.Przypominam o 1FS bez wymagań obrotu na Starburst w BAH.
Ja po 24 dniach promocji wygrałem już równo 0,00PLN- co aż mnie zadziwia bo przy innych podobnych promocjach zawsze tam jakieś drobne wpadały
The maximum bet per spin when playing with a bonus is, unless stated otherwise, âŹ5 per bet (or equivalent in any other currency) but no more than 10% of the deposit amount, until the wagering requirements of the bonus have been met. This includes double-up wagers after the game round has been completed. For example, wagering winnings from X game round on red/black. In case of breaking the max bonus bet rule all the winnings and associated deposit might be void and player account closed.