Też się na to nabrałem przy jednym z reloadów. Dobrze, że depozyt nie był duży, bo 100âŹ. Mi jednak na czacie tego nie zmienili. To typowa mentalność małych kasyn i ciężko to zmienić. Świąteczny kalendarz mają jeden z najlepszych, ale to nie naprawia całej sytuacji.Lapalingo. Z ich termsów wynika że obrót samym bonusem 35x. Okazuje się że obrót to depozyt + bonus. Kłamczuchy.
Mi też tego nie zmienili przez rozmowe. Po chwili dalszej gry obrót się radykalnie zmienił Cały czas podawali mi tylko link do Termsów. Mówiłem żeby mi wskazali punkt w termsach o tym obrocie, to stwierdzili że dalsza rozmowa nie ma sensu ????Też się na to nabrałem przy jednym z reloadów. Dobrze, że depozyt nie był duży, bo 100âŹ. Mi jednak na czacie tego nie zmienili. To typowa mentalność małych kasyn i ciężko to zmienić. Świąteczny kalendarz mają jeden z najlepszych, ale to nie naprawia całej sytuacji.
Rudy, chociaż w święta byś nie konfidencił Na 15 lat gry u bukmacherów nie podpadłem niczym, obstawiam że jestem w 1% userów, którzy nigdy i nigdzie nie założyli multi i nie zrobili żadnego wała. Ty z pewnością robisz 3 razy większe wały, ale masz najwięcej do powiedzenia, gdy ktoś potrzebuje wpłacić przez skrill, a posiada tylko psc. Życzę Ci na nadchodzący rok, byś pozostał takim strażnikiem Teksasu i dbał o dobro forum tak mężnie jak teraz, Bohaterze Ty naszCzy nie można by było dać bana na kilka dni dla tego typka @BrooklynBounce?
Przecież on tu się pyta który bukmacher mu pieniądze wymieni a potem przez takich ludzi uczciwi gracze tez mają problemy