WINMASTERS oszuśći. Po szczegółowej weryfikacji konta oraz wpłacie pieniędzy z
Skrill, wszystkie wygrane pieniądze zostały anulowane a depozytu nie mogę wypłacić. Oszuści nie polecam.
Otrzymałem taką wiadomość:
Pragniemy poinformować, iż brak wygranych z darmowych spinów jest spowodowany faktem, iż skorzystałeś z nich więcej niż 3 razy.
Zgodnie z Regulaminem promocji:
Użytkownikom, którzy wezmą udział w promocji darmowe spiny więcej niż 3 razy i nie dokonają żadnego prawdziwego depozytu na winmasters wszystkie wygrane z darmowych spinów zostaną unieważnione i nie będą dostępne do wypłaty.........winmasters zastrzega sobie prawo do wyłączenia z udziału w tej i kolejnych promocjach graczy, wobec których istnieje podejrzenie o nadużywanie niniejszej promocji.
Podobno korzystałem 4 raz z darmowych spinów. Jest napisane w regulaminie jeśli ktoś korzystał więcej niż 3 razy i nie dokonał depozytu to wygrane mogą zostać anulowane. Z zapisu wynika iż trzeba spełniać 2 warunki aby wygrane anulować, Ja dokonałem depozytu mimo to całą wygraną mi zabrali i zostawili sam depozyt. Ponadto część pieniędzy wygrałem w zakładach bukmacherskich i też zabrano, pewnie na to support szuka punktu w regulaminie że też można zabrać....