no ja tez wygrnej nie mam na grach ????na czym to można obracać?
ta, wszystkie pięćJa miałem normalnie. Na pewno rozegraliście wszystkie darmowe spiny ?
Spróbuj na Santa Pawsna czym to można obracać?
Ja wygrałem 7.75 a nie mogę tym nigdzie zagrać ... Co wejdę w grę dam spin to wyskakuje błąd :/
Brak poprzednich bonusów, a kasa (11PLN) zniknęło. Jakieś pomysły ?Trzeba usunąć z konta poprzedni nieobrócony bonus i wszystkie gry będą dostępne.
Tylko LC , podobno dopisują ręcznie.Brak poprzednich bonusów, a kasa (11PLN) zniknęło. Jakieś pomysły ?
Spiny dostępne ... jednak nadal mam problem , który jakiś czas mnie męczy pisze mi komunikat w grze Dazzle Me (DARMOWE RUNDY 15 RUND) i jak ten komunikat ominąć ? Niema żadnego guzika żeby przejsc do gry pisze i blokuje mi rozegranie tych FS.redbet
Skorzystaj z naszych dzisiejszych promocji i zdobądź darmowe obroty i los na loterię!
Zaloguj się Redbet dziś wieczorem i zgarnij darmowe obroty w Dazzle Me! Zaloguj się podczas przerwy meczów Ligi Mistrzów (21:30-21:50 CŚE), a otrzymasz 15 darmowych obrotów.
po 22 zaczął redbet śmigać jak szalonyJa z kolei nie mogę załadować wcale strony redbet (stałe łącze). Fajna promocja
Jaki oni tam mają e-mail?