$Vorname$, wieczór Halloween tuż tuż. Z tej okazji przygotowaliśmy 25 darmowych spinów* tylko dla Ciebie:
ODBIERZ DARMOWE SPINY JUŻ TERAZ!
Bloodsuckers
Zaloguj się w serwisie bet-at-home.com i wybierz żądnego krwi pogromcę wampirów w kasynie. Darmowe spiny są aktywowane automatycznie, a szansa na szczęśliwą wygraną już na Ciebie czeka.
A najlepsze jest to, że natychmiast możesz wypłacić swoje wygrane!
Uwaga: automat "Bloodsuckers" jest też dostępny w wersji mobilnej. Dzięki temu możesz grać w dowolnym momencie. Nawet chodząc od domu do domu w kostiumie Drakuli…
Życzę wesołego Halloween!
serio można od razu wypłacić i nie bawić się w obrót??
hehehe dokładnie, tam nie jeden szwed czy fin trafil na pierwszym spinie 4 scattery i na darmowych kreceniach potem cuda na kiju ????Z tego co wiem, to była chyba promocja od net-ent w wielu kasynach na całym świecie. Nie mam pojęcia gdzie będą wyniki. Ale nie łudź się co do wygranej. Wygrać w takiej ogólnoświatowej promocji, to szanse masz mniej/więcej jak trafienie szustki w lotto. Może nawet mniejsze. Czyli praktycznie żadne.
Nie bardzo wiem ock ale spróbuj wyczyścić ciastka, powinno pomóc.Jak wyłączyć komunikat o 10FS na Redbet po rejestracji w grze Neon Noxx ?
Na 3 przeglądarkach próboje nacisnąć gdziekolwiek , żeby ten komunikat znikł i nic ...