walecznyroman
Użytkownik
mialem ten sam problem w game session history widac to jak na dloni, ze bonusowa sieka zniknela ???? ten support slabo ogarnia, ale slij im screen z game session history
zalogować się tam nie mogę bo zbanowali mi konto w paysafecard. Możliwe że uniemożliwili mi jakoś wpłatę kartami nawet bez logowania się do nich, czy to jakaś awaria?Realizacja Twojej transakcji nie jest możliwa. Dział obsługi klienta chętnie Ci pomoże:
No muszę się z tobą zgodzić, według pana z supportu nie wygrałem nic ze 100 freespinów dlatego nic nie mam ????mialem ten sam problem w game session history widac to jak na dloni, ze bonusowa sieka zniknela ???? ten support slabo ogarnia, ale slij im screen z game session history
Hello Rafal,
Thank you for contacting us.
I can see that you did play the free spins yesterday, but you did not win anything with the spins, that is the reason why you cannot see any winnings. ????
Best regards
Tom
BlingCity Team
Może rzeczywiście tak było ? ... ????No muszę się z tobą zgodzić, według pana z supportu nie wygrałem nic ze 100 freespinów dlatego nic nie mam ????
Też , jest tak od czasu tej aktualizacji.Podobno to naprawiają ale marnie im idzie.Wam też wywala błąd przy próbie wpłaty przez Ukash na BGO?