oszukiwać? czemu? przecież nikt nam nie nakazuje u nich grać a regulamin mają taki i akceptujesz go rejestrując się tam no i sam bonus owszem jest bez depozytu ale żeby faktycznie coś wypłacić to trzeba "trochę" się pomęczyć i zainwestować jakieś drobne ????
Jak to czemu. Chyba nie rozumiesz tego co napisałem. To jest tak dam Ci 10zł za darmo żebyś sobie pograł i mówie że masz obstawić 20X czyli 200zł żeby móc wypłacić. Wygrałeś z tych 10 300zł
1.Wg starych zasad robisz depozyt grasz za 200 i teoretycznie 100+depozyt napewno w kieszeni
2.Wg nowych zasad po zrobieniu depozytu zaczynam dopiero liczyć obrót czyli żeby móc wypłacić tą kase musisz zagrać 300X20 i wtedy możesz myśleć o wypłacie ew wygranej.
Oczywiscie punkt regulaminu się zbytnio nie zmienił tzn punkt mówi tak bonus musi zostać obrócony X przed dokonaniem wypłaty. Obrót naliczany jest po depozycie i tyle.
Dla kogos kto się nie zna i nie interesuje tym sprawa wygląda tak jak w pierwszym wypadku opisałem z darmowego bonusu ugrał jakas kwotę a wiedząc że kwota bonusu musiała być obrocona X razy wie że przy wpłacie depozytu ma bardzo duże szanse dokonać obrotu tym czasem wygląda to dokladnie tak jak w pkt 2
Nie widzisz tu oszustwa ? Zapytaj byle jakiego supportu.
Odpowiedzą że obrót bonusu wynosi X 50 i jest liczony po depozycie. Żaden support nie wspomni że każda wygrana z darmowego bonusu jest liczona jako kwota poczatkowa do obrotu.
Wytłumacz mi gdzie Ty widzisz jakiś bonus bez depozytu ?
Taki "bonus" to są poprostu żetony for fun i nic więcej. Z takich bonusów nie ma kompletnie żadnej korzyści i jest to jawne oszukiwanie graczy.
W niektórych kasynach jeżeli chodzi o bonusy od depozytu jest opisane dokładnie jak to wygląda wraz z przykładami
np
How many times to I need to play my bonus before it becomes withdrawable?
A sum equivalent to thirty two (32) times the total of (i) the bonus amount and (ii) the ‘buy in’ amount (to the extent that it is matched by the bonus) must be wagered on eligible games (see below). These wagering requirements apply to each separate stage of this promotion.
For example, a first transfer of £150 would be matched with a £150 bonus for a total of £300 (£150 bonus and the £150 of your ‘bought in’ funds that was matched). If the wagering requirement was x 32, this would require a total stake of £9,600 to convert into withdrawable cash.
Nigdy nie spotkałem się z takim opisem bonusu bez depozytu Tzn wyjasnione krok po kroku na przykładzie jak wygląda sprawa z obrotem.