Sytuacja dotyczy firmy
betclic, próbowałem uzyskać informacje na temat logowań na moim koncie. Jakie IP, jakie godziny logowania/wylogowania, ale niestety nie chcieli mi udzielić informacji(!) - Jestem pewny, że nikt nie był w stanie z moich urządzeń wejść na to konto. Z konta zniknęły pieniądze, ale nie w formie wypłaty, lecz w formie gry w kasynie na żywo. A zdanie "jeżeli nie jest Pan zadowolony z naszej firmy, proszę zamknąć konto" pozostawiłem bez komentarza.
Teoretycznie powinni Ci podać taką informację choćby tylko i wyłącznie dla twojej wiadomosci bo jeżeli znałbyś ip z którego ktoś się logował a jakimś cudem zrobił by to ktoś z twojego otoczenia i udało by Ci się zdobyć infomacje do kogo należało IP przynajmniej wiedział byś komu nie możesz ufać.
Ciężko jest Ci tutaj coś doradzić bo tak jak pisałem to że to zrobił ktoś inny nie Ty jest nie do udowodnienia ale jeżeli tak Cie potraktowali to na twoim miejscu zamknął bym konto i poprostu tam w życiu już nie zagrał.
Kiedyś zostałem oszukany w kasynie
live... to jak dla mnie był krótki kaszel, wsadzcie sobie kasę w dup.. i mnie już nigdy nie zobaczycie, to o 3 w nocy potrafili menedżera ściągnąć żeby wyjaśnić całą sprawę, oczywiscie na moją korzyść bo doskonale wiedziałem jakie są zasady i co obstawiłem mimo że byłem podpity, teraz jak chodze do
kasyna to jak gram w
live ruletke, zawsze z kims i wszystko sprawdzam i przeliczam 5 razy, nie ufam ani krupierom ani obserwatorom.
Kasyna to złodziejski interes...