12złWitam mam pytanko, ile pobiera opłaty skrill jak sie wypłaca na konto bankowe od nich? bo nie moge się doczytać z góry dziękuje za odpowiedz
Obrót bardzo duży, ale plusem promocji jest fakt, że stosunkowo mało ryzykujesz. Ja bym na Twoim miejscu spróbował się pobawić.Warto pakować się w bonus z obrotem 50x? Z 10bet dostałem "ekskluzywny" bonus 500%. Tzn. jest tylko 1 opcja. Depozyt 20 euro, bonus 100 euro. Obrót 120 euro x 50. Warto w to wchodzić? Generalnie unikam płatnych bonusów. Ten jednak wydaje się dość dobry. Co myślicie?
warto ale przy takich bonusach nie ma co sie pier.. w małe stawki. Jeżeli chcesz mieć jakąkolwiek szanse dokonania obrotu musisz zaryzykować.Warto pakować się w bonus z obrotem 50x? Z 10bet dostałem "ekskluzywny" bonus 500%. Tzn. jest tylko 1 opcja. Depozyt 20 euro, bonus 100 euro. Obrót 120 euro x 50. Warto w to wchodzić? Generalnie unikam płatnych bonusów. Ten jednak wydaje się dość dobry. Co myślicie?
Zanim cokolwiek zakręcisz przeczytaj dokładnie regulamin ze stawka 1.50 nie będzie problemu ale może być tak ze 5pln to max na jeden spin i nawet jak coś wygrasz grubego to nic nie wypłaciszDzięki panowie. Tzn. konto jest jednak w pln. Na e-mail przysłali info w euro. Czyli depozyt +/- 85pln, bonus +/- 425zł. Łącznie te około 510zł do obrotu 50x. Myślałem zacząć ze stawką 1,50zł na starburst, żeby mieć conajmiej 300 obrotów w zapasie. Później jeśli coś trafię grubszego, to zwiększać stawkę. Ale sam nie wiem, czy to dobry sposób. Przy 1,50zł obrót to 17000 zakręceń, chyba pewny bankrut. Albo od razu ustawię stawkę gdzieś 5zł. W sumie nie wiem jak lepiej
Dokładnie jak ktoś chce sobie tylko pograć i zmarnowac kase to można wplacic i grac na mikro stawkach ale jak ktoś wpłaca z myślą żeby obrócić i wypłacić to trzeba nastawić się na ryzykoPulsior dzięki za troskę Akurat co do maksymalnego zakładu, to nie ma tam nic. Jest jedynie wysoki obrót. Chyba jednak bez wysokiej stawki się nie obejdzie. Gdzieś tak koło 10zł. W sumie przy takich bonusach to albo się wygrywa dużo, albo nic