Dzięki za odpowiedzi odnoście BGO. To jak to jeszcze jest z wypłatą na mastercard, spotkałem się w kilku bukach z tym, że wypłata tylko na VISA. Podobno polityka mastercard nie daje możliwości wypłaty na kartę mastercard. Tak nawet w jakimś kasynie było napisane. Co do obrotu w BGO, support odpisał że jest to dokładnie 5.8x. Zapomnieli tylko dodać, że jedynie na bingo. Mam jeszcze pytanko co do "systemu" gry. Jak myślicie lepsze będą 4000 spinów po stawce 0,30 funta (zapas 200spinów), czy próbować 2000 spinów po 0,60 funta (zapas 100 spinów). Wiem że nie ma reguł, ale czy nie jest tak że im więcej spinów to bilans coraz bardziej zbliża się do 0? Planuję grę na starburst.
Nie ma znaczenia i tak liczy sie tylko szczescie
Chyba nie sadziles ,ze na slotach bedzie obrot x 5.Z reszta jest napisane w temacie jaki jest obrot.Na chat bylo tez o tym wiele razy.Obrot x 20 na netent to i tak jeden z najlepszych obecnie
Edit dzięki Mark za odpowiedź. Nie nie sądziłem, że obrót na slotach to tylko 5x. Tylko support BGO w odpowiedzi zapomniał napisać, że 5x to tylko na bingo. Zresztą może przyjrze się temu bingo, nie wiem jak w to się gra ale obrót mały
Nie ma znaczenia i tak liczy sie tylko szczescie
Chyba nie sadziles ,ze na slotach bedzie obrot x 5.Z reszta jest napisane w temacie jaki jest obrot.Na chat bylo tez o tym wiele razy.Obrot x 20 na netent to i tak jeden z najlepszych obecnie
Edit dzięki Mark za odpowiedź. Nie nie sądziłem, że obrót na slotach to tylko 5x. Tylko support BGO w odpowiedzi zapomniał napisać, że 5x to tylko na bingo. Zresztą może przyjrze się temu bingo, nie wiem jak w to się gra ale obrót mały