Też coś udało mi się ukręcić, rozmawiałem z babką na chacie:Jakie dokumenty trzeba wysłać do parisvegas do weryfikacji? Ostatecznie ze spinów mi sypnęło tylko 9 euro. Ale później inny slot sypnął "parę groszy". Co jest potrzebne do wypłaty, i czy do depozytu dodają obowiązkowo bonus? Trzeba obracać depozyt?
Jeżeli Ci zablokowali konto napewno podadzą przyczynę. Pewnie sam bardzo dobrze ją znasz, Star Games to poważna firma i raczej nic nie robią bez przyczyny.mam problem ze stargames założyłem konto wpłaciłem depo, wygrałem trochę i zleciłem wypłatę , wysłałem skany po 4 dniach przyszedł emial , że zweryfikowali i że mam czekać do 10 dni roboczych na wypłatę
minęło 5 dni chciałem się dziś zalogować i konto zablokowane, a jeszcze wczoraj mogłem się logować , napisałem do nich i cisza
ile można czekać i w ogóle o co chodzi z zablokowanym kontem , na pewno mam jedno konto u nich , skany zaakceptowali i takie jaja
miał ktoś podobny problem z nimi?? co robić bo znając ich ruchy odpiszą za następny tydzień
haha Batxon..to jakiś nowy buk?. A tak na poważnie codziennie dostaje kilkanaście takich meili z róznych pseudo firm. Jak masz początek adresu http to nawet nie czytaj takiego maila odrazu wyp.. go do kosza szkoda czasu na czytanie.http://www.batxxxxxxxxxsson.kei.pl/boTo jakis wałek dostałem takie cos na email z [email protected] </pre>
ja nic nie mialem i odebrałem spiny;D tzn jakis czas dostalem od tego Bossa 5 ale ją przegrałem i mialem 0 na koncie ????Mi w BGO pisze, że nie mam pieniędzy na koncie i nie mogę w ogóle wejść w grę, tzn wchodzę, ale wyskakuje komunikat o braku kasy, te 5fs tylko dla tych, którzy mają tam $ ?
Tak trzeba miec cokolwiek zeby odebrac na tym slocie free spiny
Btw.. złożył ktoś z Was depo do ParisVegas ?
U mnie wszystko w najlepszym porządku, depozyt bezproblemowo, dokumenty załadowałem w cashierze, właśnie przyszedł mail, że wypłata została potwierdzona.Z tym ParisVegas mogą być jeszcze jaja, już drugi, trzeci raz od wczoraj czytam, że wyskakuje jakiś błąd po depo, a przed wypłatą, chyba za łatwo rozdali każdemu po kilka $ i będą kombinować