ja mam dokladnie to samo, moze mial ktos podobna sytuacje i rozwiazal problem?Mam z yogano problem, a propo. Zakladalem kiedys konto, kilka miesiecy temu. Probowalem sie zalogowac z 2tygodnie temu i od tego czasu co jakis czas probuje i zawsze pokazuje bledne dane. Oczywiscie robilem reset hasla tysiac razy, wklejam nowe haslo i dalej bledne dane. Napisalem do nich maila, 0 odpowiedzi. Cos moge jeszcze zrobic?
bonus kod: chocolateKod bonusowy na 25 PLN ukryty jest w tle jednej z naszych trzech wielkanocnych gier w klasycznej, niemobilnej wersji kasyna. Mała podpowiedź od wielkanocnego króliczka: szukaj gier, w których występują króliki, jajka oraz kwiatki. Następnie wpisz kod w zakładce MOJE KONTO>BONUSY i ciesz się grą!
no tylko ze musisz grac od piatku do poniedzialku czyli 4 razy po 40 zlotych a do zwrotu dostaniesz 40 zl heh bynajmniej ja tak to rozumiemW betclic też jest promocja zwrotu do 40zł. Na sloty z działu "gry". Z tego co patrzyłem to chyba nic nie będzie trzeba później obracać.
Dokladnie wogole nieznane te sloty ale jak za darmo to czemu by nie pograc
X40jaki jest obrót w sportingbecie na te starburst ?