Mi się właśnie "poszczęściło" z kodu na 50USD w RTG Grand Parker. Problem w tym, że nie był to mój pierwszy kod. W grudniu też właśnie w Grand Parker obróciłem kod na 10 usd. Zostało 50 USD (max wypłaty), oczywiście już wtedy
live chat twierdził że nie wypłace. Bo był to już któryś kod z rzędu. Teraz się nawet nie pytam, wiadomo co powiedzą. Wtedy musiałbym wpłacić 50USD, więc podziękowałem i zgrałem się do 0. Teraz jednak zostało 146USD, i korci żeby spróbować wypłacić. Tym bardziej, że teraz wystarczy chyba depozyt 21 USD.
A jak zlecę teraz wypłatę przelewem bankowym bez depozytu, to anulują? Czy dostanę e-mail że mam zrobić depozyt? I czy na pewno potrzebny jest depozyt? Co i w jakiej kolejności zrobić, jak będę chciał zaryzykować? Teoretyczna maxymalna wypłata u mnie to 146 + 21 usd depozyt (167usd)? Proszę o odpowiedź, bo nigdy jeszcze z RTG nie próbowałem wypłacać
Ps. dlaczego na internecie są 2 strony grandparker
www.grandparker.me i
www.grandparker.com? Ta z dopiskiem .me jest jakaś lewa? Wyglądają identycznie.
Mieli ochote miec domene z koncowka me to taka sobie tez kupili . Odpowiedzi na pozostale pytania byly juz na forum setki razy
Dzięki Mark za odpowiedź. Lubo1916 widziałem twoje dwa kody w tym samym miesiącu, i wypłatę. Ale powiedz czy pamiętasz, jak 1-szy raz wypłacałeś to wtedy był to twój pierwszy kod no-deposit? Bo z ich regulaminu wywnioskowałem:
"Only one free bonus can be claimed on any account before the first deposit is completed. If an account is funded entirely with a free bonus, in addition to our other requirements, an approved deposit is necessary to validate the account before any withdrawals will be processed."
Że być może w szczególności czepiają się braku jakiegokolwiek depozytu, po założeniu konta i wykorzystaniu darmowej kasy na start. U mnie nigdy nie było depozytu, a kodów było już z 10 w przeciągu 2 lat. Więc ryzyko niewypłacenia jest.