w piątek wcześnie rano dostaniesz kasę.Wypłate zlecilem we wtorek o 23,00 z Vegas Regal kiedy w przyblzieniu ebdzie na koncie??
mi dal Thomas. :jezora:Mi tez przed chwila nie hccieli dac choc powolywalem sie ze Robert daje polskim graczom, stoczylem prawdziwa wojne slowna z niejaka Clarie i dupa, nie da, bo nie dala Polakow. Trzeba po prostu polowac na Roberta :-D
odpowiedź 5: czytaj tematy o RIVALu bo dostaniesz prezent !W cashierze pisze mi że mam obrót zrobiony na Vegas Regal w promocji $26. I teraz pytanie bo pierwszy raz udało mi się obrócić, a więc mam kilka pytań.
Mam $52 czy teraz mogę dalej grać w ruletkę, aby więcej zdobyć? tak
Drugie pytanie ile wynosiła min. wpłata aby potem móc wypłacić kasę? 25j
Trzecie pytanie czy jak wpłacę min. depozyt to będę mógł kwotę którą uzyskałem z obrotu wraz z depozytem wypłacić ? tak
Czwarte pytanie czy muszę im przesłać jakieś dokumenty tożsamości? tak
1)max wypłata to 60$ ,do tego odlicz 26$ za bonusaW cashierze pisze mi że mam obrót zrobiony na Vegas Regal w promocji $26. I teraz pytanie bo pierwszy raz udało mi się obrócić, a więc mam kilka pytań.
Mam $52 czy teraz mogę dalej grać w ruletkę, aby więcej zdobyć?
Drugie pytanie ile wynosiła min. wpłata aby potem móc wypłacić kasę?
Trzecie pytanie czy jak wpłacę min. depozyt to będę mógł kwotę którą uzyskałem z obrotu wraz z depozytem wypłacić ?
Czwarte pytanie czy muszę im przesłać jakieś dokumenty tożsamości?