>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Karykatury

cerber 2

cerber

Użytkownik
najlepszym sposobem byłoby porządne przyłożenie do nauki, nie chodzenie na wagary, przeproszenie tych belfrów i tak jak mówił sawas pościemnianie, że np. to było pod wpłwem kolegów i złości... i takie tam...

Ahaha wez mnie nie rozśmieszaj.Jak ja konczyłem szkołe to na ostatni tydzień przynosili prezerwatywy pompowali i sobie odbijali po klasie przed nauczycielem.Albo chodzili po szkole i odprawiali droge krzyżową.I co z tego najlepsze chociaż oceny były juz wystawione,zachowania itp to zwołali rade i zdecydowali,ze nam nie dadzą świadectw.Potem musieliśmy przepraszac każdego nauczyciela z różą.Jeszcze przedstawiciele rodziców musieli przyjsc przepraszac ...Tak,ze nawet jak sie bedziesz uczył to oni to beda miec w d... Nie wiem co moge Ci poradzic :;/:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Każda sytuacja jest inna. Może karykatury były bardzo obraźliwe a Ci nauczyciele to (...). Takie połączenie daje mieszankę wybuchową. Alocha - nie baw się w żadne sądy, przecież nikogo nie zabiłeś, szkodliwość społeczna twojego czynu jest minimalna... Pomimo to mógłbyś mieć problemy z wygraniem sprawy :p Takie moje zdanie, lepiej leć do kwiaciarni, zainwestuj trochę siana i po kłopocie :p Piątek mieć nie będziesz, ale nie posadzą Cię bez powodu ????

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
cerber, tylko mi nie mów, że nie ma się uczyć, bo jak nauczyciele zobaczą, że się stara i chce przejść dalej, a w dodatku okaże trochę skruchy, to nauczyciele mu być może odpuszczą...
Jak ja konczyłem szkołe to na ostatni tydzień przynosili prezerwatywy pompowali i sobie odbijali po klasie przed nauczycielem.Albo chodzili po szkole i odprawiali droge krzyżową
... widać znajomi na poziomie...

pozdrawiam

cerber 2

cerber

Użytkownik
Yy juz nie pamietam zabardzo,ale poł klasy wyszło z lekcji zaraz reszta za nimi[a mielismy 6 dziewczyn w klasie] i ktos zaczął spiewac droge krzyżową i zaraz wszyscy ???? Doszli do gabinetu dyrektora i &quot;Stacja pierwsza&quot; ???? Ale to stare czasy :p

Do góry Bottom