>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Karykatury

alocha 0

alocha

Użytkownik
Nie dawno na net dałem przerobione foty nauczycieli na photobloga teraz mi grożą sądami czy to co zrobiłem jest nielegalne?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
A mozan wiedziec jakim cudem nauczycielki dowiedzialy sie o tym photo blogu ? Ktos pucnol czy cos ? ???? Tak tylko pytam z ciekawosci.

alocha 0

alocha

Użytkownik
Ktoś wsypał, ale czy mają dowody &gt;&gt;?? blog był prowadzony z innego IP teraz juz gocałkiem nie ma oni mówili że kopiowali tą strone pprzez edycja pokaż źródło :/

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
ale karykatury to chyba nic złego... bo przecież karykatury naszych &#39;wspaniałych&#39; polityków można znaleźć w niektórych gazetach... a gdyby to wymagało zgody wątpię aby takową dostali

alocha 0

alocha

Użytkownik
photoblog prowadzi archiwum ?? jeżeli z kasowałem foty o oni jeszcze je maja w bazie danych ?? Ten nauczyciel powiedział że będę siedział nawet jak wszystko będę umiał :/ czy jeżeli zbiorę na to dowody to kto ma większe szanse w sądzie??

cerber 2

cerber

Użytkownik
Heh.Jak już robiłeś takiego bloga to trzeba było zrobic strone startowa Nauczycielom wstęp surowo wzbroniony !! i wtedy jak by nawet weszli to co Ci mogą zrobic :mrgreen: :mrgreen:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ten nauczyciel powiedział że będę siedział nawet jak wszystko będę umiał :/
Jeśli masz świadka to on nie ma pracy. Proste. Zresztą, wg mnie sytuacja nie jest warta jakichś tam sądów.... Naściemniaj, że to żarty, itp... jest wiele sposobów...

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
najlepszym sposobem byłoby porządne przyłożenie do nauki, nie chodzenie na wagary, przeproszenie tych belfrów i tak jak mówił sawas pościemnianie, że np. to było pod wpłwem kolegów i złości... i takie tam...
pzdr.

Do góry Bottom