>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Karta Skrill i Konto w PLN, wyplata w UE w bankomacie w euro

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Tylko do znajacych sytuacje:
czy ktos ma potwierdzone info czy majac konto skrill w PLN i karta skrilla w PLN mozna wyplacac pieniadze na terenie UE(konkretnie austria) z bankomatu? Rzecz jasna bankomat wyplaca tylko euro. Wolalbym uniknac proby podejscia i wyplaty po czym skrill jak to zwyczajowo bywa przymrozil konto i wolal jakies dokumenty. Jestem w pelni zweryfikowany, brak jakichkolwiek limitow, swego czasu (jeszcze przed zmiana zasad przyznawania VIPA) mialem status diament VIP, jednakze od jakiego czasu skrill robi dziwne zmiany w regulaminie wiec wole zapytac. Jesli nie ma takiej opcji to standard: skrill na konto PL, potem z PL na konto zagraniczne, jednakze to troche trwa. Z gory dzeiki za odp, leca + dla pomocnych.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Tylko do znajacych sytuacje:
czy ktos ma potwierdzone info czy majac konto skrill w PLN i karta skrilla w PLN mozna wyplacac pieniadze na terenie UE(konkretnie austria) z bankomatu? Rzecz jasna bankomat wyplaca tylko euro. Wolalbym uniknac proby podejscia i wyplaty po czym skrill jak to zwyczajowo bywa przymrozil konto i wolal jakies dokumenty. Jestem w pelni zweryfikowany, brak jakichkolwiek limitow, swego czasu (jeszcze przed zmiana zasad przyznawania VIPA) mialem status diament VIP, jednakze od jakiego czasu skrill robi dziwne zmiany w regulaminie wiec wole zapytac. Jesli nie ma takiej opcji to standard: skrill na konto PL, potem z PL na konto zagraniczne, jednakze to troche trwa. Z gory dzeiki za odp, leca + dla pomocnych.
Tą kartą możesz płacić wszędzie gdzie akceptują karty mastercard. Obojętnie czy do będzie Austria, Francja, Hiszpania czy Chiny lub Australia. Na całym świecie jeżeli znajdziesz jakiś bankomat obsługujący takie karty wypłacisz zawsze w lokalnej walucie po aktualnym kursie bankowym ( koszt wypłaty zawsze 1.8 euro bez wzlędu na walute ). Z każdą kartą tak jest nawet mając karte do Polskiego rachunku bankowego możesz korzystać z karty na całym świecie w każdej walucie jeżeli tylko bankomat lub punkt sprzedaży obsługuje takie karty.
Jeżeli chodzi o mastercard to napewno prawie wszystkie bankomaty na świecie ją obsługują.

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Bylem zanim dostalem odpowiedz mimo to dzieki.
Odpowiadam na swoje pytanie gdyby ktos mial podobne zapytanie:
1.8€ prowizji za wyplate tylko kurs zamiany PLN na Euro wdniu dzisiajszym ---&gt; 4.55 PLN za 1 €. Skrill ladnie rucha klientow.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Bylem zanim dostalem odpowiedz mimo to dzieki.
Odpowiadam na swoje pytanie gdyby ktos mial podobne zapytanie:
1.8€ prowizji za wyplate tylko kurs zamiany PLN na Euro wdniu dzisiajszym ---&gt; 4.55 PLN za 1 €. Skrill ladnie rucha klientow.
Nie narzekaj ???? Jak byś sobie porównał skrilla z netellerem to byś zobaczył różnicę. O skrillu nie można złego słowa powiedzieć natomiast o netellerze śmiało można powiedzieć złodzieje.
Jeżeli wyjechałeś na dłużej to nie będzie Ci się opłacało mieć konta w zł. Zawsze możesz zmienić walutę konta wystarczy że do nich napiszesz, zamkniesz stare i otworzysz nowe w nowej walucie.

czoker 166,7K

czoker

Użytkownik
Na całym świecie jeżeli znajdziesz jakiś bankomat obsługujący takie karty wypłacisz zawsze w lokalnej walucie po aktualnym kursie bankowym ( koszt wypłaty zawsze 1.8 euro bez wzlędu na walute ).
Jak masz vipa nie płacisz za wypłaty ;) Tak tylko w celach informacyjnych

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Jak masz vipa nie płacisz za wypłaty ;) Tak tylko w celach informacyjnych
&quot;Aby zostać członkiem o statusie Skrill VIP, trzeba mieć ważne konto Skrill i przesłać co najmniej 6000 EUR – lub równowartość tej kwoty w wybranej walucie – w dowolnym okresie kolejnych 3 miesięcy.&quot;
Trzeba być naprawdę skąpym człowiekiem żeby obracać taką kasą i żałować 2 euro na wypłate. Jezeli ktoś wyrabia vipa tylko po to żeby mieć darmowe wyplaty to naprawde gratuluje inteligencji.

czoker 166,7K

czoker

Użytkownik
Lubisz osądzać ludzi w ciemno co? ????
Gram surebety, kręcę obroty w mb na poziomie silver/gold (zależy od miesiąca), za przelewy do buków mam na koniec miesiąca dodatkowy hajs. Za wypłaty nie płacę. Z jakiej racji miałbym być z tego tytułu skąpym człowiekiem? ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
&quot;Aby zostać członkiem o statusie Skrill VIP, trzeba mieć ważne konto Skrill i przesłać co najmniej 6000 EUR – lub równowartość tej kwoty w wybranej walucie – w dowolnym okresie kolejnych 3 miesięcy.&quot;
Trzeba być naprawdę skąpym człowiekiem żeby obracać taką kasą i żałować 2 euro na wypłate. Jezeli ktoś wyrabia vipa tylko po to żeby mieć darmowe wyplaty to naprawde gratuluje inteligencji.
Możesz zrobić jeden tak duży przelew na 6000€ raz i mieć VIPa, ale równie dobrze możesz wpłacać do buka i wypłacać każdego dnia wieczorem aby następnego znowu wpłacić przez 90 dni i już się nie obraca tak dużymi kwotami a kilkudziesięcioma euro.
A, że dają taką możliwość i ktoś pazerny na te 2€ by tak zrobił to czemu mu &quot;gratulujesz&quot; intelingencji. Opłata 1.80€ jest sztywna niezależnie od kwoty wypłaty.
Wypłacając 1000 zł (niecałe 250€ czyli max nie mając żadnego statusu) nie jest to odczuwalne bo to mniej niż 1% transakcji ale już wypłacając stówkę to jest to już dość spory procent od wypłaty, nie mówiąc już o wypłacie 20 czy 50 zł ( nie wiem jakie minimum ma Skrill o ile je ma) dlatego sam jak wypłacam to większą kwotę, ale gdybym miał darmowe wypłaty to mógłbym sobie swobodnie wypłacać nawet i po 50 zł jak mi trzeba.
Także patrz szerzej, bo Tobie też się zbiera na gratulacje.

Otrzymane punkty reputacji: +5
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
ale równie dobrze możesz wpłacać do buka i wypłacać każdego dnia wieczorem aby następnego znowu wpłacić przez 90 dni i już się nie obraca tak dużymi kwotami a kilkudziesięcioma euro.