Żeby załozyc skrilla musisz miec min 18 lat i nie da się tego ominac, rejstracja jest dostępna od 18 roku zycia, nie da się zarejstrowac jezeli masz poniżej, chcą dokonać rejestracji musisz podać tak jak w twoim przypadku fałszywe dane.
to już tylko musisz sprawdzić na Poczcie Polskiej.super, karta zamówiona 26.12, wszystkie wnioski zaakceptowane, karta jest w drodze i do dziś nie dotarła
Ja w nazwie ulicy mam "ń" to napisałem "n". Zawsze tak podaję przy zagranicznych listach. Listonosz się powinien połapać o co chodzi :grin:Ja mam dwa pytania. Pierwsze to takie, że mieszkam w mieście i na ulicy w których występują czcionki polskie, ó, Ł itp. No i staram się o kartę, ale widzę że adres do wysyłki tej karty jest prawie kompletnie nie do odczytania, bo w miejscu tych polskich liter są jakieś leżaczki typu # € . itp. Czy nie ma obaw, że karta nie dojdzie. A może zmienić adres i wpisać w miejsce litery Ó w adresie literę O ? Nie zauwazylem tu takiego problemu. Drugie pytanie też o ta kartę. Coś około 42zł muszę mieć na koncie skrill aby mogli mi to pobrać jako opłatę za kartę i wtedy mi ja wyrobia. Mam ta kwotę na koncie od soboty i nic się nie dzieje, nie ściągają jej. I tu pytanie czy ja mam coś zrobić, czy czekać aż w końcu lada chwila sami sobie pobiora te pieniądze? Zależy mi żeby mieć ta kartę w miarę szybko
Ja mam dwa pytania. Pierwsze to takie, że mieszkam w mieście i na ulicy w których występują czcionki polskie, ó, Ł itp. No i staram się o kartę, ale widzę że adres do wysyłki tej karty jest prawie kompletnie nie do odczytania, bo w miejscu tych polskich liter są jakieś leżaczki typu # € . itp. Czy nie ma obaw, że karta nie dojdzie. A może zmienić adres i wpisać w miejsce litery Ó w adresie literę O ? Nie zauwazylem tu takiego problemu. Drugie pytanie też o ta kartę. Coś około 42zł muszę mieć na koncie skrill aby mogli mi to pobrać jako opłatę za kartę i wtedy mi ja wyrobia. Mam ta kwotę na koncie od soboty i nic się nie dzieje, nie ściągają jej. I tu pytanie czy ja mam coś zrobić, czy czekać aż w końcu lada chwila sami sobie pobiora te pieniądze? Zależy mi żeby mieć ta kartę w miarę szybko
ja zlozylem wniosek na poczatku listopada i dzisiaj dostalem emaila, ze rzekomo moj wniosek zostal odrzucony pomimo, ze tyle czasu na skrillu mialem napisane, ze moja karta jest w drodze ???? )super, karta zamówiona 26.12, wszystkie wnioski zaakceptowane, karta jest w drodze i do dziś nie dotarła
Dziwna sprawa, napisz do nich. Te wnioski są rozpatrywane automatycznie, nie spotakłem się nigdy żeby jakiś wniosek został odrzucony.ja zlozylem wniosek na poczatku listopada i dzisiaj dostalem emaila, ze rzekomo moj wniosek zostal odrzucony pomimo, ze tyle czasu na skrillu mialem napisane, ze moja karta jest w drodze ???? )
Napisałem do nich 2 dni po tym jak pisało że to ostateczny termin (14.01) i jak nie dojdzie to żeby się z nimi skontaktować i odpisali żebym zamówił drugi raz, zamówiłem jakoś tak 17.01, doszła 23.01 a PIN wczorajja zlozylem wniosek na poczatku listopada i dzisiaj dostalem emaila, ze rzekomo moj wniosek zostal odrzucony pomimo, ze tyle czasu na skrillu mialem napisane, ze moja karta jest w drodze ???? )
No ten wniosek bylo rozpoatrzony pozytywnie i karta byla juz w drodze do mnie po czym dzisiaj dostalem wiadomosc, ze jednak wniosek rozpatrzony negatywnie i niedlugo zwroca kase. zlozylem jeszcze raz wniosek i licze, ze teraz karta przyjdzie jakos szybko. aa i nie dzwonilem do nich bo po prostu jakos mocno mi na tym nie zalezalo. mialem ich za powazna firme i myslalem, ze predzej czy pozniej ta karta przyjdzie ????Dziwna sprawa, napisz do nich. Te wnioski są rozpatrywane automatycznie, nie spotakłem się nigdy żeby jakiś wniosek został odrzucony.
Masz w zakładce moje konto napisany planowany termin dostarczenia karty,
zazwyczaj w tym terminie dochodzi. Pisałes, dzwnoniłeś? co Ci powiedzieli ?
Dziwie się że tak długo czekałes, trzeba było zaraz po tym jak minął planowany termin doręczenie karty napisać do skill i wyjaśnić sprawe.