>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Karta Sieciowa - Problem

travism 190

travism

Forum VIP
Witam.

Dzis stalem sie posiadaczem internetu, ktory niestety jest podlaczany za pomoca kabla Ethernet, ale do tego potrzebna jest karta sieciowa, której mi nie wykrywa. I tu rodzi sie pytanie, jak sprawdzic jaka mam karte sieciowa i jak ja potem zainstalowac.

Dochodze do wniosku iz taka karte posiadam bo mam komputer kupiony 2 lata temu i jest w jednostce wejsci do kabla ethernet. POMOCY !

atlantian 0

atlantian

Użytkownik
Witam.

Dzis stalem sie posiadaczem internetu, ktory niestety jest podlaczany za pomoca kabla Ethernet, ale do tego potrzebna jest karta sieciowa, której mi nie wykrywa. I tu rodzi sie pytanie, jak sprawdzic jaka mam karte sieciowa i jak ja potem zainstalowac.

Dochodze do wniosku iz taka karte posiadam bo mam komputer kupiony 2 lata temu i jest w jednostce wejsci do kabla ethernet. POMOCY !
Ściągnij Everest (jest darmowy) i poszukaj sobie w środku, potem stery i wio!

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Witam.

niestety? połaczenie przez ethernet to podstawa... nie wiem co w tym złego.Karte masz pewnie zintegrowaną.Może masz wyłaczoną poprostu wtedy zrób tak: Panel Sterowania, Sieć i Internet, Centrum sieci i udostępniania, Zarządzaj połączeniami sieciowymi potem prawym na karta sieciowa i włacz jesli oczywiście jest wyłaczona.A jak nie może znalezc to tylko stery od płyty i instalacja.

Do góry Bottom