>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Karta mastercard gold - weryfikacja

A 0

anzazel

Użytkownik
Mam kartę mastercard gold mbanku, próbuję ją zweryfikować, proszony jestem o kod CVV/CVC. Problem wynika z tego względu, że ten kod zaczyna się u mnie od 0, np. 077, za nic nie mogę wpisać tego 077, zostaję 77 i wyskakuje błędny kod, jakieś rady panowie?

A 861

amigo007

Użytkownik
Ale normalnym przelewem, tym co idzie zwykłymi sesjami elixir? Bo przelewy24 się nie wlicza, jest traktowane jako przelew od stron trzecich.

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja karty nie weryfikowałem, więc nie pomogę. Zrób minimalny zwykły przelew. Wpisując dane w swoim banku. I tak idzie to ze 2 dni robocze (chyba że masz pko sa, to szybko). Co do karty musisz pytać support, a na odpowiedź też trochę poczekasz. Także lepiej zleć jeszcze dzisiaj zwykły przelew na minimalną kwotę.

A 0

anzazel

Użytkownik
Ok, dzięki za odpowiedź, mam jeszcze pytanie, wypłacając od bet365 na konto bankowe w Polsce przejechał się ktoś, kwoty do 6 tys zł jednorazowo?

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Mam kartę mastercard gold mbanku, próbuję ją zweryfikować, proszony jestem o kod CVV/CVC. Problem wynika z tego względu, że ten kod zaczyna się u mnie od 0, np. 077, za nic nie mogę wpisać tego 077, zostaję 77 i wyskakuje błędny kod, jakieś rady panowie?
Na pewno wpisujesz 3 ostatnie cyfry? (na odwrocie karty, tam gdzie pasek do podpisu). Wiem, że na niektórych kartach Mastercard w tym miejscu jest więcej cyfr, więc pamiętaj, że kod CVV/CVC to trzy ostatnie cyfry.
Druga sprawa - masz ustawiony limit na transakcje internetowe? Z tego co pamiętam domyślnie ustawione jest na 1 zł. - jeśli więc nic tam nie zmieniałeś to musisz zwiększyć ten limit w ustawieniach konta, inaczej żadna transakcja powyżej 1 zł. nie przejdzie.
wypłacając od Bet365 na konto bankowe w Polsce przejechał się ktoś, kwoty do 6 tys zł jednorazowo?
Przy takiej kwocie nie ma się co obawiać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Hm, ciężka sprawa. Powinno przyjąć bez problemu. Taka sytuacja występuje tylko w powyższym przypadku?, tzn. czy w innych transakcjach internetowych przyjmuje Ci ten kod? Jeśli tak to nie mam pomysłu - trzeba będzie pisać zapytanie albo do Skrill albo mbanku, albo najlepiej obu jednocześnie.

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Tak, najlepiej przez formularz z poziomu konta Skrill, jest tam taka opcja po zalogowaniu, jako powód kontaktu wybierz problemy z weryfikacją (jest tam do wyboru kilka przyczyn) i opisz co i jak. Wszystko po polsku, polski support przetłumaczy sobie sam i puści dalej.

Do góry Bottom