>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

kanonier9 Single - Double - Byle na +++

Status
Zamknięty.
kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Typ 28
???? Miami Heat - Orlando Magic
Typ: Orlando +3.5pkt (1.95) ⛔
Stawka: 5j
EW: 9.75j​

Może akurat. Elegancko przeszli pre-sezon. Pierwsze spotkanie także po myśli &#39;Magików&#39;. Dodaję handi, bo Miami to całkiem składna drużyna i może przysporzyć problemy drużynie Gortata, który wczoraj wypadł bardzo dobrze. Módlmy się o skuteczne jedynki Howarda, bo wczoraj to to była katastrofa, tylko 9/19...

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Typ 29
???? Indiana Pacers - Charlotte Bobcast
Typ: Charlotte Bobcast (1.50) ⛔
Stawka: 10j
EW: 15.00j​

Fatalnie!! Tak zmarnować w 4 kwarcie przewagę to grzech!

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Podsumowanie 6 dni :
Typów: 29
Trafne: 19
Pudła: 10
Włożone: 260j
Wygrane: 274.50j ✅
Zysk: 14.50j ✅
Zawaliłem. Dwa niepotrzebne kosze przyniosły stratę 15j. Plus mógłby być obiecujący, a tak ciągle w miejscu.

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Typ 30
???? Los Angeles Lakers - Phoenix Suns
Typ: Lakers (1.50) ✅
Stawka: 64.50j
EW: 96.75j​

Przychodzi czas kiedy trzeba zaatakować mocniej. Moim zdaniem kurs okazały, Lakersi muszą to spotkanie wygrać. Zysk może przyjść na prawdę łatwo.
** No i ✅. Mecz dość wyrównany, brawo Lakersi!
Stan konta: 96.75j ✅

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Ostatni dzień października. Typów nie brakuje, zapraszam do korzystania. Liczę, że po dzisiejszym dniu zakończę miesiąc z zyskiem ponad 100% ????
Typ 31
???? A. Montanes - I. Ljubicic
Typ: Ljubicic (1.50) ✅
EW: 15.00j​

Analiza:
Po wczorajszym spotkaniu Chorwata nie mam większego problemu z wytypowaniem zwycięscy. Ljubicic we wczorajszym spotkaniu z Nieminen wygrał po 3 setach, chyba zasłużenie. Gra na prawdę przyzwoity tenis. Dziś rywal będzie bardzo wymagający, lecz wierzę w wygraną Chorwata. Przypomnę jeszcze, że wczoraj Hiszpan wygrał, a właściwie wymęczył spotkanie przeciwko Davydence.
Typ 32
???? G. Monfils - J-W. Tsonga
Typ: Over 23.5 gema (1.85) ✅
EW: 18.50j​

Analiza:
Mecz na prawdę ciężki do wytypowania. Obaj zawodnicy wczoraj zagrali wyśmienicie pokonując swoich rywali w 3 setach. Grają na prawdę atrakcyjny tenis z mocnym serwisem i idealną precyzją. Typuję Over, bo obaj gracze mają solidny serwis i wątpię, by jakimś cudem dali się często przełamywać.
Typ 33
⚽ Arsenal Londyn - West Ham United
Typ: Arsenal Londyn -2.5 (2.30) ⛔
EW: 23.00j​

Analiza:
Dlaczego taki typ? Otóż Arsenal jest w fantastycznej formie i nie sądzę, by z drużyną z końca tabeli Premiership zdołała upokorzyć się przy własnej publice. Ostatnie mecze pokazują, jak skład Arsenalu potrafi wykorzystywać błędy. Mecz w Carling Cup zakończy się pogromem aż 4:0 z Newcastlem, tyle, że Arsenal grał praktycznie rezerwami i niecodziennym ustawieniem. W tym meczu może być inaczej, jest to mecz ligowy, w tabeli jest mocny ścisk o 2-3 miejsce, a tak słaby rywal nie powinien sprawiać problemu. Prawdopodobnie od pierwszym minut wystąpi już Nicklas Bendtner, który jak dotychczas w dwóch występach trafiał 2 razy do światki przeciwnika. Z długiej podróży wraca także Theo Walcott, który właśnie w spotkaniu ze Srokami strzelił aż dwie bramki. Szybki skrzydłowy z meczu na mecz jest coraz lepszy. W bramce stanie za pewne Fabiański, który prawdę mówiąc może po woli czuć się zagrożony, bo świetnym występem z Newcastle popisał się Szczęsny. Almunia nadal nękany kontuzją, ale pod jego obecność jakby Polakom szło o niebo lepiej. W obronie także powroty zawodników pauzujących za żółte kartki. Stawiam na -2.5 gola w meczu, bo czuję, że wysypie się dziś worek bramek na Emirates Stadium. C&#39;mon ARSENAL!
Typ 34
⚽ Wolves - Manchester City
Typ: Manchester City (1.65) ⛔
Stawka: 20j
EW: 33.00j​

Analiza:
Krótko. Nie wiem o co chodzi z tymi kursami na The Citizens. Wszystkie rosną do 1.70 nawet, a przecież Wolves to jedna z najgorszych drużyn Premiership. Nie widzę w tym spotkaniu ani cienia szansy Wilków. Brak Teveza chyba nie wpłynie na wynik, bo sam nie jest zbyt dobry ostatnio, moim zdaniem o niebo lepiej spisuje się Adebayor - w końcu był Kanonier ???? .
Typ 35
⚽ Hercules - Real Madryt
Typ: Real Madryt -1.5 (2.00) ✅
EW: 20.00j​

Analiza:
Sam kurs na wygranie Królewskich jest moim zdaniem nieco zawyżony. Ostatnio w Pucharze tylko bezbramkowy remis z Realem Murcią. To był na prawdę słaby występ indywidualności i chamstwa. Nie może się to więcej powtórzyć i modlę się by nie wystąpił Leon, który właśnie w meczu z Murcią zmarnował większość sytuacji jak chodźby strzeał do bramki przy leżącym bramkarzu - uderzył w niego, po świetnym rzucie wolnym Ronaldo. Myślę, że to właśnie Portugalczyk napędzi dziś drużynę prowadzoną przez Mourinho.

S 0

sew

Użytkownik
Tevez nie zagra, jest kontuzjowany.
Niby City podrażnione ostatnią porażką, ale na wyjazdach nie do końca przekonują. Mi się bardziej widzi Wolves strzeli gola po 1.65 ???? Doyle, Ebanks-Blake. Ma kto trafiać do siatki.
Tym niemniej powodzenia.

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
A to sory, nie doczytałem takiego infa. Jak nie on to może Adebayor? ???? W końcu to on Lechitom wcisł 3 eleganckie brameczki. Ja jednak wierzę w City, bo kurs zachęcający.

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Typ 36
???? C. Wozniacki - V. Zvonareva
Typ: Wozniacki (1.80) ✅
Stawka: 70.25j (all in)
EW: 126.45j​

Tenis wychodzi mi znacznie lepiej niż kopana.
* Jeśli nie siądzie, to się zwijam. Nie ma sensu granie za wirtualną kasę, to nie to samo.

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Po meczu Wozniackiej i Realu zamykam temat.
Gram za &#39;j&#39;, a moim zdaniem nie ma to większego sensu, bo chyba nigdy nie zagrałbym np. Wozniackiej za całą kasę.
Caroline jedzie po zwycięstwo, a więc na pewno ostry ✅ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom