>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kama00 od 1tys do 10tys

K 0

kama00

Użytkownik
Witam wszystkim zalozylam swoj temat tu, beda to moje kroczki od 1tys zloty do 10 tys. male i srednie kursy.. gram to co czuje. powodzenia.

typ1 :Mypa -VPS
1.09.2014 17:30
over 1.5
1.26
Unibet
Stawka : 1000zl​

K 0

kama00

Użytkownik
no i po tysiaczku, moze lepiej niebede stawkowac , a podawac same typy hehe, zaczne jeszcze raz po parotygodniowej przerwie ????
QPR - Aston villa
27.10.2014 21:00
over 1.5
1.38
oddsring​

K 0

kama00

Użytkownik
Stal Stalowa wola - Slask wroclaw
28.10.2014 13:00
over 1.5
1.27
unibet.

0-1 [/center]​
to jakis niefart, no ale taka wlasnie jes bukmacherka jak sie chce to niema :p odp na pytanie kolegi to jakies 1800zl w plecki, wiec ostatnie 3000tys zainwestuje w ostatniego singla, jak wejdzie bedzie jeszcze do odrobienia jak nie wiejdzie, maz mnie zabije :p i daje sobie z tym spokoj , wiec trzymajcie kciuki :cool::cool::cool:

Sasuolo - Empoli
over 1.5
1.38
expekt
ja poscilam to w unibet za 1.33 wiec mam nadzieje ze powoli odrobie, stawke jaka mialam odlozone to 5tys i chcialam te 2-3tys z tego na swieta ale widze nie jest tak latwo. to byle odrobic i zarobic z 1tys i robie przerwe :p

L 123

lukaszbonq

Użytkownik
za grubo grasz, i często takie śmieciowe kursy nie dają oczekiwanych efektów. Trzeba by się zastanowić nad dobieraniem stawek do spotkań, ryzykiem - to nie jest takie proste że stawiasz po tysiaku na niski kurs i zawsze wejdzie. Jakby tak było to każdy typer miałby porszaka w garażu swej willi... Znam gości co dobrze typują, mają to wyczucie ale nie potrafią odpowiednimi stawkami grać i mimo ponad 80-procentowej skuteczności ciągle bujają się koło zerowego zysku. ale mam też kumpla co mało się zna na sporcie ale potrafi tak dobierać stawki, że wychodzi jakoś i nie traci.
Także życzę powodzenia, poczytaj trochę forum, obeznaj się - w przeciwnym razie ile byś nie stawiała tyle będziesz tracić

K 0

kama00

Użytkownik
Sasuolo - Empoli
over 1.5
1.38
expekt

3-1✅✅
Dzieki panowie za porady dzis ostatni typek to znowu puchar grecki, oby okazal sie tym razem lepszy niz ten polski puchar :p gram vabank jezeli wejdzie jestem delikatny plus i przyjmuje zasade jednego typa na miesiac za vabank czyli 5tys. nic wiecej nic mniej, zyczcie powodzenia :p

Asteras - Kalloni
29/10/2014 16:15
over 1.5
1.35
oddsring
mi przyjelo za 1.33 wiec powodzenia ???? oby na przynajmniej maly plusik, albo daje sobie z tym spokoj ???? :rolleyes: :spokodfhgfh:​

K 0

kama00

Użytkownik
Asteras - Kalloni

29/10/2014 16:15
over 1.5
1.35
oddsring

1-1 73min ✅✅✅ :jupisdfgdfg::jupisdfgdfg::jupisdfgdfg:​

za reszte 382.53 puscilam tripla :
Westerle - Osstende
over 1.5
1.30
Lokeren - Charleoli
over 1.5
1.24
Torino - Parma
over 1.5
1.37
Lacznie : 2.20

Do uslyszenia niebawem ???? :rolleyes:

K 0

kama00

Użytkownik
Witam was Panowie ponownie !! ( wiedzialem ze teskniliscie ???? ) otoz rok sie konczy, mowilam ze bede podawac typ raz na meisiac ale jednak plany sie nieco zmienily no wiec :
Borusia - Anderlech
over 1.5
Galatasaray - Arsenal
over 0.5
Liverpool - Basel
over 0.5
Real - Ludog
over 1.5
LACZNIE : 1.28

Wiem ze kurs niepowala, no ale poszlo za grubcio :grin: , mysle ze to ostatni typ w tym roku wiec , albo poczekam na wyniki i potem zyczenia itp. po , czekamy i pozdrawiam panowie !! ;)

K 0

kama00

Użytkownik
Borusia - Anderlech
over 1.5
Galatasaray - Arsenal
over 0.5
Liverpool - Basel
over 0.5
Real - Ludog
over 1.5
LACZNIE : 1.28

✅✅✅✅

Takze rok 2014 koncze z dobrym plusikiem ✅ , ja wiem ja wiem ( granie takich niskich kursow, takie wydatki to mam codzinnie ze swojej progresji albo , nie no taki kurs po co grac 1.05 za taka stawke no wogule sie nieoplaca ) itp. itp. taze panowie zycze wam jak najlepszych i najwiekszych wygranych do konca tego i w nowym roku. Wesolych swiat , radosnych i pogodnych. I zamiast wdupczac kase na super ustawki czy ( a moze sie uda , odegram sie tym razem ) lepiej zaplanujcie kupic juz jakies prezenty. Pozdrawiam i do zobaczenia po nowym roku ;) cial​

K 0

kama00

Użytkownik
Maly prezencik pod choineczke ???? :
Trabzonsor - Manisaspor
over 1.5 1.12-1.13 100% over 2.5 1.36-1.42 80%

Wesolych Swiat !

K 0

kama00

Użytkownik
Celtic - RoSS
over 1.5
Fenerbahce - Mersin
over 0.5
Hibernian - Rangers
over 0.5

1.21
tripelek w bet365 , na grubio 100%
????????????????????​

K 0

kama00

Użytkownik
Celtic - RoSS
over 1.5
Fenerbahce - Mersin
over 0.5
Hibernian - Rangers
over 0.5

1.21
tripelek w bet365 , na grubio 100%
????????????????????​
✅✅✅✅✅✅

Witam po przerwie :grin: wakcje niebawem i drugi synio w drodze wiec czas cos poscic ;)
Atl. Madrid - Real Madrid
over 1.5
1.35 William Hill

na grubo chlopcy , i powodzenia w obastawianiu ;)
oby na plus i do zobaczenia niebawem :]​

Do góry Bottom