>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kalendarz Świateczny Triobet oraz Nordicbet !!!

spike761 37

spike761

Użytkownik
Mamy w tych 2 bukach po 5 spinów na Champion of the Track ???? Promo dobre ????
Ja w Nordicbet ugrałem tylko 2.56 E , ale za to w Triobet udalo sie trafic 4 razy na darmowe spiny i 32 E na koncie ????
Tylko obrót x 25

spike761 37

spike761

Użytkownik
No ja grałem na spinach tylko i wszystko ponad ten bonus przelewałem na konto z zakladami , az mi sie uzbierało 117E i bonus w koncu przegrałem ???? ale 117E jest do wypłaty gotowe ???? Mega szczeście ostatnio ????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
ktos co nie jest zrejestorwany tam a zrobic to teraz bedzie mials spiny?
Jak zarejestrowac sie, i byc nowy gracz ty od teraz, dostac spiny darmowe bez problem od razu , jak wszyscy co rejestracja kiedys mieli i konta tam tez dawniej..

Dla wszystkich jest to

spike761 37

spike761

Użytkownik
Tylko nie zakladajcie więcej jak 1 konto,bo i tak zostaniecie zablokowani,a jeszcze w dodatku mogą Polaków zablokować ...

The free spins is limited to 5 per household/IP address. (Violation of this rule will lead to closed account(s) and withdrawn funds)

Mam pytanie do tych co kiedys,moze już cos wyplacali na moneybookers lub bank. Czy długo idzie wypłata , bo jesli chodzi o mb trzeba robic depozyt ???

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Tylko nie zakladajcie więcej jak 1 konto,bo i tak zostaniecie zablokowani,a jeszcze w dodatku mogą Polaków zablokować ...
The free spins is limited to 5 per household/IP address. (Violation of this rule will lead to closed account(s) and withdrawn funds)
Mam pytanie do tych co kiedys,moze już cos wyplacali na moneybookers lub bank. Czy długo idzie wypłata , bo jesli chodzi o mb trzeba robic depozyt ???
Na bankowe 3 dni robocze mi szła o ile dobrze pamiętam.

endriu 361

endriu

Forum VIP
na nordic bida, tylko 0.50 wpadło i już przegrałem, a nie wiecie czy na triobet spiny są dla nowych, bo nie mam tam chyba konta ?

O 0

odil007

Użytkownik
Ja na Nordice wygrałem 2.22 wszedłem na ruletkę i dograłem do 20E, zleciłem wypłatę tylko nie jestem pewny czy wypłacą mi bo nigdy nie robiłem u nich depozytu. Jak myślicie pójdzie wypłata??

W 0

warka12

Użytkownik
Moje konto w kasynie Triobet jest zablokowane, zapytałem się supportu dlaczego i otrzymałem odpowiedź:sorry, but for our polish customers we are not offering it anymore

C 174

cezi77

Użytkownik
Eee tam nie dla Polakow.. Tez mialem konto zablokowane wystarczy napisac do livesupportu i odblokuja tlumaczac ze to problemy techniczne... Z 5spinow niestety puchy ???? pzdr

spike761 37

spike761

Użytkownik
Ja na Nordice wygrałem 2.22 wszedłem na ruletkę i dograłem do 20E, zleciłem wypłatę tylko nie jestem pewny czy wypłacą mi bo nigdy nie robiłem u nich depozytu. Jak myślicie pójdzie wypłata??
Jesli wypłacałes na konto bankowe to nie dojdzie Ci , bo min. wypłata 100 Euro....

Moje konto w kasynie Triobet jest zablokowane, zapytałem się supportu dlaczego i otrzymałem odpowiedź:sorry, but for our polish customers we are not offering it anymore
To co to znaczy w końcu ??? Ta promocja jest dla Polaków ???

spike761 37

spike761

Użytkownik
No jednak Temat do Zamkniecia i Moje 140E przepadną ⛔⛔⛔
Pytałem teraz ... za duzo Polaków zakładalo multi konta i zablokowali POLSKĘ jak zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Promo już Nie dla Polaków !!!!!!!!!!!
Konto mam jedno w 100% i juz otwarte z rok ... bo kiedys korzystałem z promocji co dawali 3 E na komy ...

P 58

pyzza

Użytkownik
spokojnie, jeżeli masz 1 konto nie powinni nic tobie zrobić

po prostu nie pozwolą sie rejestrować polakom albo zablokują promo

Do góry Bottom