>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kącik Horoskopa

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to chyba slepi jestescie
Pierwszy wpis o 16:15 mam ja wiec niewiem czemu sie tak cieszysz :wowsdf:

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
no wlasnie dziwne bo czemu damianek ma 16:14 a jest za TED&#39;em :|
też mnie to zaskoczyło, ale napisane jest pierwszy post o 16:15 lub później decyduje data z godziną u góry postu a pierwszy post z tą godziną jest postem Teda,
ogłaszam Ted wygrał pierwszą edycję konkursu :!:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Moze mial lagi i zaczal wpisywac o 16:14 a zanim to dotarlo na serwer minelo z kilkadziesiat sekund.Sam niewiem moze Admin jakis odpowie ;-)

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
Było mineło kasa jest już u Teda,
następnym razem by było uczciwiej zrobimy jeszcze większy bałagan :twisted: wygra ten komu uda się po wybiciu danego terminu umieścić w temacie dwa swoje posty pod rząd czyli jeden pod drugim nie przedzielone żadnym innym postem innego użytkownika, to może być ciekawe :mrgreen:

pozdro zajrzyjcie tu na przełomie stycznia lutego lub wcześniej :jezora: nara

W 2

wislak

Forum VIP
Raczej to nie bedzie możliwe. JEst taki wałek, ze nie mozna napisac chyba przez 30 czy 60 sekund od poprzedniego, chyba zeby jakims programem nie spamowac. i jak bedzie nawet z 4-5 osob to sie nikomu nie uda ????
ja bym byl za Quizem jakims ???? albo za jakims jednodniowym konkursem...

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
Raczej to nie bedzie możliwe. JEst taki wałek, ze nie mozna napisac chyba przez 30 czy 60 sekund od poprzedniego, chyba zeby jakims programem nie spamowac. i jak bedzie nawet z 4-5 osob to sie nikomu nie uda ????
ja bym byl za Quizem jakims ???? albo za jakims jednodniowym konkursem...
w końcu wszystkich by zmożył głód i sen i ten najwytrwalszy by wygrał,
nie wiedziałem że tak jest ok, będzie jakiś konkursik ...

A 2

areklipno

Użytkownik
jeśli chodzi o te problemy z godziną to odpowiedź jest prosta

damianek632 miał w tym momencie (lub na stałe ma) słabszą prędkość neta niż Ted

wiadomość damianka zaczęła się wysyłać o 16:14 ale doszła do serwera w całości o 16:15 godzina została 16:14 bo serwer zapisuje moment początku odbierania wiadomości

jeśli chodzi o konkursy to dobrze by było z tym pytaniem - walnąć jakieś trudne bo wtedy prędkość neta nie bedzie miała takiego znaczenia jak teraz.

także ja jestem za pytaniem

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
dokladnie popieram Wiślaka i arkalipno ???? tak bedzie najlepiej ???? zestaw np 6 trudniejszych pyan dotyczacych sportu ! ???? i kto pierwszy da poprwane odowiedzi to wygrywa?? Horoskop co ty na to ??

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
W dniu 2007-01-23 (wtorek) o 22:00 podam zestaw paru pytań, kto pierwszy poda właściwe odpowiedzi otrzyma ode mnie 16 pln nagrody, w przypadku tego samego czasu odpowiedzi wygrywa post umieszczony wyżej. Jedyny warunek posiadanie konta w MB.

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
no hej :!:
jak by było co nie tak to pogadamy później

powodzenia ...

1Podaj nazwisko strzeleca zwycięskiego gola dla królewskich w ostatnim meczu Mallorca RCD-Real Madrid

2 Maritna Hingis na turnieju w Zurychu w swoim pierwszym zawodowym meczu pokonała znaną tenisistkę podaj jej imię i nazwisko.

3 Stephen Hendry był dwukrotnym mistrzem Szkocji amatorów podaj te daty

4 Pdaj daty kiedy Tomasz Gollob zdobywał medale na inwidualnych mistrzostwach świata i przypisz do tych dat jakie to były medale

5 podaj datę założenia Suwalskiego Klubu Sportowego Wigry Suwałki

Do góry Bottom