>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kącik Horoskopa

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
W tym temacie od czasu do czasu ( przeważnie raz na dwa tygodnie ) będę podawł pewną datę i godzinę ( z wyprzedzeniem przynajmniej 24 godzin ) każdy kto się pierwszy wpisze w ustalonym terminie otrzyma ode mnie minimalną wpłatę do betgun czyli 16 pln jedyny warunek to posiadanie konta na Moneybookers, niech wam się szczęści i kroicie buki jak sie da ...

dobrych układów

Horoskop.

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
aha to znaczy ze podasz date a kto pierwszy sie podpisze pod tą datą dostanie 16zł ? tak ??
przykładowo : piszę w niedzielę rano post - 2007-01-15 poniedziałek 15:30 - pierwszy odzew w poniedziałek od 15:30 (włącznie) oznacza zwycięstwo danej osoby z którą kontaktuję sie na PW i dobijamy targu :mrgreen:

chyba proste ...

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
heheh fajne ???? jestem ciekawy czy on napraffde tak kase bedzie rozdawać ????
inaczej tego bym nie pisał, mam swoje powody, wczoraj obiecałem sobie, że jak mi wejdzie kupon Real + Porto http://forum.bukmacherskie.com/temat10068,45.htm to zrobię jakąś akcję, długość &quot;konkursu&quot; będzie zależała od mojej passy typerskiej, więc trzymajcie kciuki :mrgreen:, a swoją drogą wierzę, że dobre uczynki jakie one by nie były będą brane kiedyś pod uwagę :twisted:

p.s. łatki oszusta nie chcę mieć, więc jest jak piszę ...

patrzcie częściej w gwiazdy

Horoskop

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
No myślałem, że GB trochę ściemnia z wypłatami a tu proszę w godzinę przelew ...

Osoba która pierwsza wpisze się do tego tematu po wybiciu godziny 16:15 środa 2007-01-17
otrzyma ode mnie 16,00 pln na golenie buków
jedyny warunek to posiadanie konta na Moneybookers.

p.s. tak by nie było nie domówień decyduje data i czas zawarty nad postem
wpis o 16:14:59 2007-01-17 przegrywa, ale już o 16:15:00 i późniejszy jest wpisem wygrywającym. W przypadku tej samej godziny wygrywa post który jest wyżej (piewrszy wyświetlony)

powodzenia.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
żeby serwer forum wytrzymał taką liczbą userów będących wówczas online ;-)
[ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2007-01-15, 20:06 ]
Spoko Rangiz, serwer wytrzyma bez problemów ;)

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Jedno pytanie: dlaczego na poczatku napisalse ze dajesz kase na gre w BetGun??
Przeciez jezeli przelejesz komus kase na MB to on potem moze se ja przelac gdzie chce chyba no nie...

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
Jedno pytanie: dlaczego na poczatku napisalse ze dajesz kase na gre w BetGun??
Przeciez jezeli przelejesz komus kase na MB to on potem moze se ja przelac gdzie chce chyba no nie...
to jest dobry buk ma fajne kursy,
ale to jest przykład,
masz kasę to zrób z nią co chcesz...

Do góry Bottom