kamil00
Użytkownik
to po co sie 50 osob rejestrowalo z polecenia matiza?Ludzie wezcie sie ogarnijcie marciny i inne jakiego bana za co i dla kogo nie podal wam hasla to nie podal
to po co sie 50 osob rejestrowalo z polecenia matiza?Ludzie wezcie sie ogarnijcie marciny i inne jakiego bana za co i dla kogo nie podal wam hasla to nie podal
Ludzie wezcie sie ogarnijcie marciny i inne jakiego bana za co i dla kogo nie podal wam hasla to nie podal
nie chodzi o jeden turniej czy dwa ale o to ze duzo osob sie zaresjtrowalo z jego polecenia gdyz obiecal za freeroll z pula 200euro..kazdy podal swoje dane i sie zaresjtrowal a on polecial w ch** i sam sobie zagral z 9 kolegami wiec to nic zlego LOL ?No i co Ci powiedzial na tym gg ??Wiem raczej i to bardzo dobrze,bo rozmawiałem z matizem na gg,żeby dla jednego turnieju pisać 20 wiadomości w temacie to nie rozumiem
podał ci hasełko????Wiem raczej i to bardzo dobrze,bo rozmawiałem z matizem na gg,żeby dla jednego turnieju pisać 20 wiadomości w temacie to nie rozumiem
Jak to za co??? Za chamstwo. Pies lizał ten jego turniej, ale jakieś zasady muszą obowiązywać. Chyba że tu wszyscy tacy...Ludzie wezcie sie ogarnijcie marciny i inne jakiego bana za co i dla kogo nie podal wam hasla to nie podal
soory robson ale ty chyba sobie zartujesz?? nie podal hasla to nie podal?? czlowieku o czym ty piszesz, koles sie zobowiazal nazbieral poleconych, ma tura, napisal temat na forum, a ty go jeszcze bronisz?? nie rozumiem cie!! ale nie chce sie klocic z toba, ale jak sprawa nie dotyczy ciebie to sie nie wypowiadaj......to ze matiz nie dal hasla to ok, zarobil na tym przycial bravo dla niego - polak potrafi, i dlatego mamy taka opinie jaka mamy! bardziej mnie interesuje to ze haslo dostal mod tego forum i nikomu tego nie udostepnil!! GTW i tyleLudzie wezcie sie ogarnijcie marciny i inne jakiego bana za co i dla kogo nie podal wam hasla to nie podal