>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

??Just 4fun??

L 0

lukasynho

Użytkownik
WITAM!!!
Śledzę to forum od dawna. Czasem zasugeruje się pewnymi typami i analizami. Grę u bukmachera traktuje jako miłą zabawę, czasem także miłą dla stanu konta. Nie spodziewajcie się wielkich analiz - czasem typy mogą być dziwne.
Będę typował głównie koszykówkę (NBA, PLKK i czasem PLK) oraz tradycyjnie piłkę nożną (głównie LM i LE, ale także najmocniejsze ligi krajowe).
Bukmacherzy - STS / ew. Betclic.
Komentarze, opinie, uwagi mile widziane na pw.
Statystyki:
Trafione (kupony): 2
Przegrane (kupony): 7
Typy trafione: 12
Typy przegrane: 8

ZYSK / STRATA

Zaczynamy:

KUPON 1
(NBA)
Orlando Magic - LA Lakers - 2 (1.21)
Miami Heat - Atlanta Hawks - 1 (1.13)
Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks - 1 (1.60)
AKO 2.19
Stawka: 13,70j
Bryant i spółka grają o życie. &quot;Superpaczka&quot; z Bryantem, Howardem i Nashem nie może sobie pozwolić na błąd - bo wypadną z play-off. Ostatnio niezłe spotkanie z Bulls.
Miami jak to Miami - ostatnio w gazie. &quot;Supertrio&quot; gra coraz lepiej i tylko czekać aż dojdzie skuteczność Allen&#39;a.
Ostatni mecz: Bucks grają widowiskową koszykówkę. Monta Ellis &quot;wkręca się&quot; pod kosz coraz lepiej. Z drugiej strony Dirk bez formy, którą prezentował chociażby z sezonu mistrzowskiego.

KUPON 2
(LM/LE)
Chelsea Londyn - Steaua - awans Chelsea (1.55)
Malaga - Porto - awans Malaga (3.21)
Bayern - Arsenal - ilość goli +2,5 (1.55)
AKO 7.71
Stawka 10j
Brak awansu Chelsea wydaje mi się po prostu niemożliwy. Rewanż na Stamford Bridge.
Malaga to mój cichy faworyt dwumeczu z Porto. Porażka 0:1 w pierwszym meczu nie przekreśla ich szans. Jest to zespół który lubi grać ofensywne i ma od tego zawodników. Podstawa to 0 z tyłu - a to jedynie się martwie - ale kurs zachęcający.
Bayern awans ma w kieszeni. Arsenal jest jednak charakterny i będzie atakował. Może to moim zdaniem dać nam kilka bramek w tym meczu.

Z fartem!!

L 0

lukasynho

Użytkownik
WITAM!!!
Śledzę to forum od dawna. Czasem zasugeruje się pewnymi typami i analizami. Grę u bukmachera traktuje jako miłą zabawę, czasem także miłą dla stanu konta. Nie spodziewajcie się wielkich analiz - czasem typy mogą być dziwne.
Będę typował głównie koszykówkę (NBA, PLKK i czasem PLK) oraz tradycyjnie piłkę nożną (głównie LM i LE, ale także najmocniejsze ligi krajowe).
Bukmacherzy - STS / ew. Betclic.
Komentarze, opinie, uwagi mile widziane na pw.
Zaczynamy:

KUPON 1
(NBA)
Orlando Magic - LA Lakers - 2 (1.21)
Miami Heat - Atlanta Hawks - 1 (1.13)
Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks - 1 (1.60)
AKO 2.19
Stawka: 13,70j
Bryant i spółka grają o życie. &quot;Superpaczka&quot; z Bryantem, Howardem i Nashem nie może sobie pozwolić na błąd - bo wypadną z play-off. Ostatnio niezłe spotkanie z Bulls.
Miami jak to Miami - ostatnio w gazie. &quot;Supertrio&quot; gra coraz lepiej i tylko czekać aż dojdzie skuteczność Allen&#39;a.
Ostatni mecz: Bucks grają widowiskową koszykówkę. Monta Ellis &quot;wkręca się&quot; pod kosz coraz lepiej. Z drugiej strony Dirk bez formy, którą prezentował chociażby z sezonu mistrzowskiego.

KUPON 2
(LM/LE)
Chelsea Londyn - Steaua - awans Chelsea (1.55)
Malaga - Porto - awans Malaga (3.21)
Bayern - Arsenal - ilość goli +2,5 (1.55)
AKO 7.71
Stawka 10j
Brak awansu Chelsea wydaje mi się po prostu niemożliwy. Rewanż na Stamford Bridge.
Malaga to mój cichy faworyt dwumeczu z Porto. Porażka 0:1 w pierwszym meczu nie przekreśla ich szans. Jest to zespół który lubi grać ofensywne i ma od tego zawodników. Podstawa to 0 z tyłu - a to jedynie się martwie - ale kurs zachęcający.
Bayern awans ma w kieszeni. Arsenal jest jednak charakterny i będzie atakował. Może to moim zdaniem dać nam kilka bramek w tym meczu.

Z fartem!!

Piękne dwie trójeczki Cartera i Dallas nie pozwoliło wyrwać sobie zwycięstwa w ostatniej kwarcie meczu.
Malaga ograła Porto 2:0 i awansowała. W meczu Arsenalu i Bayernu zabrakło jednej brameczki. Początek słaby, ale bez tragedii, nie zrażamy się i gramy dalej.
KUPON 3
(NBA)

LA Clippers - Memphis - 1 1.40
Denver Nuggets - NY Knicks - 1 1.21
Houston Rockets - Phoenix Suns - suma punktów -214,5 1.80

AKO 3.05
Stawka 10j
Clippers są rewelacją rozgrywek i ostatnio dosłownie zniszczyli Detroit. Denver gra widowiskowo a Knicks pozbawieni są na kilka tygodni ich ostoi pod koszem - Stoudemire&#39;a. Ostatni mecz - o ile Harden i spółka są w stanie sporo rzucić - o tyle w przypadku Phoenix jest to mało prawdopodobne.
Z fartem!

L 0

lukasynho

Użytkownik
KUPON 3
(NBA)

LA Clippers - Memphis - 1 1.40
Denver Nuggets - NY Knicks - 1 1.21
Houston Rockets - Phoenix Suns - suma punktów -214,5 1.80

AKO 3.05
Stawka 10j
Clippers są rewelacją rozgrywek i ostatnio dosłownie zniszczyli Detroit. Denver gra widowiskowo a Knicks pozbawieni są na kilka tygodni ich ostoi pod koszem - Stoudemire&#39;a. Ostatni mecz - o ile Harden i spółka są w stanie sporo rzucić - o tyle w przypadku Phoenix jest to mało prawdopodobne.
Z fartem!
Clippers mnie zawiedli. Chociaż w &quot;Typach Dnia&quot; jedna osoba dosadne pisała że faworyt jest tylko jeden - Memphis. Piwko dla Ciebie!

0:3 to słaby start - ale zasoby mamy duże dzięki wcześniejszym grom więc możemy sobie grać dalej bez stresu i paniki.
3 kupony mocno wyrachowane - niewiele w nich brakowało, tak to już jest. Teraz czas na kupon mocno szalony - ale takie też czasem tu będą.

KUPON 4
(LE)
Zenit - Basel - 1 1.52
Fenerbahce - V. Pilzno - 1 1.85
Chelsea - Steaua - awans Chelsea 1.57
AKO 4.41
Stawka 60j (gramy z bonusu więc można sobie pozwolić)
Jak pisałem w I poście - typowanie traktuje jako zabawę. Nie wiąże z tym sposobu na zarobek. Sumarycznie wychodze mniej więcej na 0. Czasem coś ciekawego wpadnie. Powyżej szalony kuponik z szaloną jak dla mnie stawką - spowodowaną zaleganiem na moim koncie bonusa.
Zenit - wielkie nazwiska i wielkie oczekiwania, czas odrabiać straty. Może nie tyle awans co raczej wygrana na własnym boisku to obowiązek. Fenerbahce niedawno bardzo dobry mecz w lidze z Bursasporem (4:1) - zdecydowanie stać ich na wygraną na własnym - niezwykle gorącym i fanatycznym stadionie.
W Chelsea dalej wierze - a że ten typ przewinął się w przegranym kuponie postanowiłem pozostać przy swoim. Awans Chelsea - oby...
Z fartem!

L 0

lukasynho

Użytkownik
KUPON 4
(LE)
Zenit - Basel - 1 1.52
Fenerbahce - V. Pilzno - 1 1.85
Chelsea - Steaua - awans Chelsea 1.57
AKO 4.41
Stawka 60j (gramy z bonusu więc można sobie pozwolić)
Jak pisałem w I poście - typowanie traktuje jako zabawę. Nie wiąże z tym sposobu na zarobek. Sumarycznie wychodze mniej więcej na 0. Czasem coś ciekawego wpadnie. Powyżej szalony kuponik z szaloną jak dla mnie stawką - spowodowaną zaleganiem na moim koncie bonusa.
Zenit - wielkie nazwiska i wielkie oczekiwania, czas odrabiać straty. Może nie tyle awans co raczej wygrana na własnym boisku to obowiązek. Fenerbahce niedawno bardzo dobry mecz w lidze z Bursasporem (4:1) - zdecydowanie stać ich na wygraną na własnym - niezwykle gorącym i fanatycznym stadionie.
W Chelsea dalej wierze - a że ten typ przewinął się w przegranym kuponie postanowiłem pozostać przy swoim. Awans Chelsea - oby...
Z fartem!
No to bonusik przepadł. Zenit ładnie siadł na rywalach i przez 50min cisnął niemiłosiernie. Karny, słupek, zmarnowana szansa Danny&#39;ego. 1:0 chociaż powinno być wyżej. Chelsea z emocjami - ale mnie nie zawiodła. Do przerwy 1:1. Później fajna gra i 3:1 - awans jest (a jeszcze niewykorzystany karny). No i mój zawód i jednocześnie żółta kartka dla mnie:zoltakartka: za brak głębszej analizy. Napisałem że Turcy zagrają przy gorącej atmosferze - tymczasem toż oni dziś pomykali przy pustych trybunach. 1:1 chociaż okazji im nie brakowało.
Marne pocieszenie bo wszedł mini kuponik na Lazio i Inter którego tutaj nie zamieszczałem - rzuciłem sobie od tak - zawsze kilka zł do przodu.
4 kupony - 2/3 - wniosek? Następnym razem pogramy po 2x2 - ale jak najdzie coś fajnego. Dziś w NBA zastój. Do usłyszenia.

L 0

lukasynho

Użytkownik
KUPON 5
(EKSTRAKLASA PL)

Legia Warszawa - Górnik Zabrze - 1 1.60
Jagiellonia Białystok - Polonia Warszawa - ilość goli poniżej 2,5 1.55
AKO 2.48
Stawka 4j
Czemu tak? A no mi się tak wydaje. Legia musi - i mam nadzieje że wreszcie także zachce zdobyć mistrza. Mecz z Górnikiem to może być dobra szansa na udowodnienie swojej wartości. W drugim meczu licze na mizerną skuteczność dwóch przeciętnych zespołów. Chociaż jak każdy wie - nasza liga jest nieobliczalna - więc nie uważam tego kuponu za do końca przemyślany:razz:.

KUPON 6
(NBA)
Indiana Pacers - LA Lakers - suma punktów powyżej 189,5 1.80
Dallas - Cleveland - 1 1.25
Houston Rockets - Minnesota - suma punktów poniżej 209,5 1.75
AKO 3.94
Stawka 5,37j (a bo mam taką końcówkę na koncie)
Dallas raczej pewniak do pogrania w tym meczu. Nie dość że Dallas gra coraz lepiej - wczoraj dobry mecz przeciwko najmocniejszej sumarycznie drużynie konferencji San Antonio to jeszcze Kawalerzyści zagrają bez swojej gwiazdy - Irvinga. Mecz Houston i suma punktów na tej samej zasadzie to ostatnio grana suma punktów z Phoenix. O ile Harden z kolegami swoje rzucą, o tyle Minnesota dalej bez Kevina Love&#39;a w rotacji - wielce prawdopodobne że takiej sumy punktów w meczu nie będzie. Ostatni typ i pierwszy w tym kuponie wydaje mi się mocno prawdopodobny. LA Lakers ostatnio smutna porażka z Atlantą - ale dalej walczą o życie i podrażniony Bryant może chcieć się pokazać - a rzucać to on umie. Indiana znowu - zawsze solidne mecze - niedawno napsuli krwi Miami na ich terenie. Mają dobrych zawodników do rzucania zza linii 3pkt oraz Hibberta pod koszem. Może się udać.
Z fartem!

L 0

lukasynho

Użytkownik

KUPON 5
(EKSTRAKLASA PL)

Legia Warszawa - Górnik Zabrze - 1 1.60
Jagiellonia Białystok - Polonia Warszawa - ilość goli poniżej 2,5 1.55
AKO 2.48
Stawka 4j ✅4,73j
Czemu tak? A no mi się tak wydaje. Legia musi - i mam nadzieje że wreszcie także zachce zdobyć mistrza. Mecz z Górnikiem to może być dobra szansa na udowodnienie swojej wartości. W drugim meczu licze na mizerną skuteczność dwóch przeciętnych zespołów. Chociaż jak każdy wie - nasza liga jest nieobliczalna - więc nie uważam tego kuponu za do końca przemyślany:razz:.

Wreszcie siadło. Legia bardzo pewnie. Jagiellonia mogła strzelić więcej ale na szczęście zostało poniżej 2,5.
Postanowiłem dograć małego singla w NBA.
KUPON 7
(NBA)
Golden State - Chicago - 1 1.45
Stawka 2,73j
Z fartem!

L 0

lukasynho

Użytkownik
KUPON 6
(NBA)
Indiana Pacers - LA Lakers - suma punktów powyżej 189,5 1.80
Dallas - Cleveland - 1 1.25
Houston Rockets - Minnesota - suma punktów poniżej 209,5 1.75
AKO 3.94
Stawka 5,37j (a bo mam taką końcówkę na koncie) ✅13,25j
Dallas raczej pewniak do pogrania w tym meczu. Nie dość że Dallas gra coraz lepiej - wczoraj dobry mecz przeciwko najmocniejszej sumarycznie drużynie konferencji San Antonio to jeszcze Kawalerzyści zagrają bez swojej gwiazdy - Irvinga. Mecz Houston i suma punktów na tej samej zasadzie to ostatnio grana suma punktów z Phoenix. O ile Harden z kolegami swoje rzucą, o tyle Minnesota dalej bez Kevina Love&#39;a w rotacji - wielce prawdopodobne że takiej sumy punktów w meczu nie będzie. Ostatni typ i pierwszy w tym kuponie wydaje mi się mocno prawdopodobny. LA Lakers ostatnio smutna porażka z Atlantą - ale dalej walczą o życie i podrażniony Bryant może chcieć się pokazać - a rzucać to on umie. Indiana znowu - zawsze solidne mecze - niedawno napsuli krwi Miami na ich terenie. Mają dobrych zawodników do rzucania zza linii 3pkt oraz Hibberta pod koszem. Może się udać.
Z fartem!
Sumy punktów - weszły 2pkt poniżej i 2pkt powyżej. Jeden celny bądź niecelny rzut w meczu i kuponik stracony. Dallas pewnie.
KUPON 7
(NBA)
Golden State - Chicago - 1 1.45
Stawka 2,73j
Z fartem!
No singielek niestety przepadł. Zawiodłem się na GSW. Chicago pewna wygrana. Następne typy - gdy mój internetowy buk się ogarnie i poprawi działanie stronki :/

L 0

lukasynho

Użytkownik
Udało się - wszystkie zakładki stronki działają jak należy a ja już wróciłem z roboty. Czas zagrać.
KUPON 8
(NBA)
76-ers - Indiana Pacers - 2 1.47
Utah Jazz - Memphis - 2 1.91
AKO 2.81
Stawka 8,62j
Memphis z gazie - co prawda ostatnio zatrzymani przed Denver - ale wcześniej potrafili rozprawić się z Clippers. Utah Jazz zdecydowanie w ich zasięgu. Indiana natomiast jest w tym sezonie mocna - ostatnio porażka z Lakers - ale po walce. A 76-ers to nie LA Lakers z nożem na gardle.
KUPIN 9
(NBA/PLK)
Czarni Słupsk - Zielona Góra - suma punktów poniżej 167,5 1.80
San Antonio - Cleveland - suma punktów poniżej 200,5 1.80
AKO 3.24
Stawka 2j
Czemu? O ile San Antonio bez Parkera, Cleveland bez Irvinga i raczej pewne zwycięstwo SA - oby nie za dużo punktów padło.... O tyle pierwszy mecz - czysty strzał - zobaczymy

Z fartem!

L 0

lukasynho

Użytkownik
KUPON 8
(NBA)
76-ers - Indiana Pacers - 2 1.47
Utah Jazz - Memphis - 2 1.91
AKO 2.81
Stawka 8,62j
Memphis z gazie - co prawda ostatnio zatrzymani przed Denver - ale wcześniej potrafili rozprawić się z Clippers. Utah Jazz zdecydowanie w ich zasięgu. Indiana natomiast jest w tym sezonie mocna - ostatnio porażka z Lakers - ale po walce. A 76-ers to nie LA Lakers z nożem na gardle.
KUPIN 9
(NBA/PLK)
Czarni Słupsk - Zielona Góra - suma punktów poniżej 167,5 1.80
San Antonio - Cleveland - suma punktów poniżej 200,5 1.80
AKO 3.24
Stawka 2j
Czemu? O ile San Antonio bez Parkera, Cleveland bez Irvinga i raczej pewne zwycięstwo SA - oby nie za dużo punktów padło.... O tyle pierwszy mecz - czysty strzał - zobaczymy

Z fartem!
Masakra jakaś????
KUPON 10
(NBA)
Milwaukee - Orlando - 1 1.20
Houston - Golden State - 1 1.27
Minnesota - New Orleans - 1 1.80
AKO 2.74
Stawka 5j
KUPON 11
(EKSTRAKLASA ENG/PL)

Wisła Kraków - Pogoń Szczecin - ilość goli poniżej 3,5 1.22