sorry ale przy takich kursach granie progresja nie ma najmniejszego sensu, nie chce sie bawić w proroka ale polegniesz w niedługim czasie. Wolał bym już nie wiem obstawiac w ciemno koszykówke parzyste/nieparzyste też 50/50 a kursy zawsze sa w granicach 1.90 w pinnacle. Ale i tak życze powodzenia
Pewnie i masz rację , jak każdy z nas . Lecz na dzisiaj mam akurat taki typ , nie pisałem , że gram tylko takie kursy , pisałem , ze postaram się nie schodzić z kursami poniżej 1,40 .
A co do typów parzyste , nieparzyste - próbowałem i tego ???? i to jest typowa wyliczanka , nie masz na ten temat praktycznie żadnych informacji tylko wyniki , no i jak dana ekipa miała ostatnio 5 meczy zakończonych parzyście to można się pokusić o nieparzysty
Każdy analizuje na swój sposób mecze i szuka takich pewniejszych dla siebie gdzie wiadomo , że szanse nie są 50 na 50 , ale bynajmniej takich gdzie jego zdaniem z 80-90% szans ma dana drużyna na wygraną więc czemu nie podeprzeć się X i zwiększyć swoje szanse jeszcze bardziej !
Ja nie gram na chama , szukam skrupulatnie swoich typów więc myślę , że będzie dobrze i życzę wam i sobie powodzenia
Mogę jeszcze dodać , że mam swoje zapiski tak pewnie jak każdy i przeliczyłem ostatnie 2 miesiące , więc w statystykach wygląda to tak
typy X2 z kursami 1,40-1,50 miałem przez 2 miesiące 34 z tego nietrafnych 6 najdalej progresja kończyła się na 2 progu
Typy X2 z kursami 1,9 -2,20 takich typów przez 2 miesiące miałem 15 z tego 4 nietrafne i również progresja kończyła się najdalej na 2 progu
Więc pozostaje się cieszyć i liczyć na to , że nadal będzie tak dalej , lecz każdy kto bawi się w typowanie wie , że są dobre jak i kiepskie okresy gry , więc po pewnym czasie może i taki okres przyjść dla mnie