>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

José Mourinho

endriu 361

endriu

Forum VIP
José Mourinho Next permanent head coach job?

jak w temacie... jest w expekcie taki zakład, czyli jakiego zespołu trenerem będzie José Mourinho... zakłady zamykane Wt 01/04/08 i kursy są dosyć ciekawe, piszcie co wiecie :-D

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Ja mysle że wybierze Barcelone. Losy Rijkarda są już raczej policzone i po sezonie odejdzie. Wczoraj przegrał z Valencią i odpadł z pucharu jak jeszcze nie zdobędzie mistrzostwa kraju i ligi mistrzów to właśnie Mourinho zastąpi Rijakrda.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Moim typem są Włochy. Nie na darmo sam Jose mówił że uczy się teraz m.in właśnie tego języka. A klub ? Rewolucja szykuje się chyba w Milanie, i tam też widzę Mourinho. Czas Ancelottiego dobiega końca i Milan musi podjąć odważne decyzje personalne związane nie tylko z &#39;wykonawcami&#39;, ale również i z prowadzącymi.
Wcześniej sądziłem, że trafi do Interu, bo kolejna porażka w LM doprowadza wszystkich nerro-azzurich do rozpaczy, ale słyszałem chyba ostatnio, że Moratti zapewnił Manciniego o miłości, uwielbieniu itd.

jako47 130

jako47

Użytkownik
ja sadze ze przejdzie do realu tam jest wiecej kasy ???? a zreszta chcialbym zeby tam byl a nie jakis niemiec szuja jedna \

drago 108

drago

Użytkownik
Zdecydowanie Wisła Kraków... nie znacie się kompletnie :/
FC Internazionale 2.00 Barcelona 2.50 AC Milan 3.00 Real Madrid 4.50 Valencia 5.00 National Team 7.50 Juventus FC 8.00 Sevilla 15.00 Liverpool 15.00 Bayern München 20.00 AS Roma 20.00 Lyon 50.00 Atletico Madrid 50.00 ACF Fiorentina 75.00 Arsenal 100.00 Villareal 100.00
Villareal na bank nie...
Arsenal... raczej nie
Fiorentina? Szczerze wątpie :p
Atletico... za słabe jak na Murinjo
Lyon... drużyna dobra, ale we Francji nie mają z kim walczyć... za mało jak na ambicje Murinjo
Roma? Roma za tego trenera co jest teraz gra dobrze i ograła Real w LM... za to raczej nie wyrzucą obecnego trenera
Bayern... Niemcy i Murinho? nie!
Liverpool... Benitez Ałt? Nie...
Sevilla... hiszpania... ale zespół nieciekawy :/
Juve... Włochy... Ranieriego moga wywalić...ale czy Murinjo tam zechce iść? Raczej nie...
Narodowa... nie
Valencia... hiszpania... jak może mieć Real albo Barce to kto schyli się po Valencie?
Real... to dotychczas najlpesza opcja... trener jest słaby, pieniądze duże i są... możliwe, że tam zawita
Barca... mówi się,że Rijkard odejdzie, ale ja wątpie...
Inter bez trenera... tam może pujść... a podobno uczy się włoskiego... :/

Wg mnie najlepsza opcja do typowania to Inter i Real reszta odpada... może poza Barcą.

Do góry Bottom