384 muminsc Użytkownik Styczeń 11, 2022 #381 Byle się za jetona nie wezmą i nie poblokują, jak revoluty i skrille. Uciekli jetony do Gruzji, hehe. Jeszcze Gruzińska karta by się przydała visa chaczapuri
Byle się za jetona nie wezmą i nie poblokują, jak revoluty i skrille. Uciekli jetony do Gruzji, hehe. Jeszcze Gruzińska karta by się przydała visa chaczapuri
M 2,5K mejt Użytkownik Styczeń 11, 2022 #382 Jaka jest różnica między Manual Bank Transfer a Trustly Withdraw?
1,2M maarcin14 Użytkownik Styczeń 12, 2022 #383 manual - zwykły przelew , trustly - poprzez pośrednika , teoretycznie szybszy , ale wszystko zależy od tego kiedy jeton akcpetuje wypłate
manual - zwykły przelew , trustly - poprzez pośrednika , teoretycznie szybszy , ale wszystko zależy od tego kiedy jeton akcpetuje wypłate
M 2,5K mejt Użytkownik Styczeń 12, 2022 #384 A mówiąc inaczej, czy jest różnica w bezpieczeństwie otrzymanego przelewu?
M 2,5K mejt Użytkownik Styczeń 12, 2022 #386 Czy można z Jeton wypłacic na rachunek kolegi czy lepiej na swoje imie nazwisko?
19,4K XvAK Użytkownik Styczeń 13, 2022 #387 mejt napisał: Czy można z Jeton wypłacic na rachunek kolegi czy lepiej na swoje imie nazwisko? Kliknij aby rozwinąć... Oczywiście, że lepiej na siebie, żeby później nie było nie miłych niespodzianek.
mejt napisał: Czy można z Jeton wypłacic na rachunek kolegi czy lepiej na swoje imie nazwisko? Kliknij aby rozwinąć... Oczywiście, że lepiej na siebie, żeby później nie było nie miłych niespodzianek.
L 45K lubuszanin Użytkownik Styczeń 17, 2022 #388 Czy u Was też brak możliwości wpłaty przez BLIK??Do tej pory było ok
M 2,5K mejt Użytkownik Styczeń 17, 2022 #389 lubuszanin napisał: Czy u Was też brak możliwości wpłaty przez BLIK??Do tej pory było ok Kliknij aby rozwinąć... U mnie jest.
lubuszanin napisał: Czy u Was też brak możliwości wpłaty przez BLIK??Do tej pory było ok Kliknij aby rozwinąć... U mnie jest.
L 45K lubuszanin Użytkownik Styczeń 17, 2022 #390 mejt napisał: U mnie jest. Kliknij aby rozwinąć... To coś u mnie widocznie szwankuje.Moze MBank się zbuntował
mejt napisał: U mnie jest. Kliknij aby rozwinąć... To coś u mnie widocznie szwankuje.Moze MBank się zbuntował
384 muminsc Użytkownik Styczeń 21, 2022 #391 Czy można z jeton wypłacić na kartę skrill? Orientuje się ktoś?
384 muminsc Użytkownik Styczeń 22, 2022 #393 gzjjr napisał: Nie można Kliknij aby rozwinąć... Tak myślałem. Dzięki
S 1,9K syach Użytkownik Styczeń 25, 2022 #394 wszystko wam trybi na Jeton? Blikiem wpłata idzie ponad godzinę, niby na chacie support mówi, że ma problemy - normlanie szło automatem wręcz.
wszystko wam trybi na Jeton? Blikiem wpłata idzie ponad godzinę, niby na chacie support mówi, że ma problemy - normlanie szło automatem wręcz.
L 2,4K Lagante Użytkownik Styczeń 25, 2022 #395 syach napisał: wszystko wam trybi na Jeton? Blikiem wpłata idzie ponad godzinę, niby na chacie support mówi, że ma problemy - normlanie szło automatem wręcz. Kliknij aby rozwinąć... Wpłaciłem blikiem z godzinę temu. Do teraz środków na Jeton nie mam. Ponoć maja jakieś problemy techniczne.
syach napisał: wszystko wam trybi na Jeton? Blikiem wpłata idzie ponad godzinę, niby na chacie support mówi, że ma problemy - normlanie szło automatem wręcz. Kliknij aby rozwinąć... Wpłaciłem blikiem z godzinę temu. Do teraz środków na Jeton nie mam. Ponoć maja jakieś problemy techniczne.
S 1,9K syach Użytkownik Styczeń 26, 2022 #396 Jeton padł poważnie. Jakaś konkretna awarie mają od 24 godzin blik, przelew24 i sofort leży. Nie używać, z konta schodzi na jeton nie ląduje.
Jeton padł poważnie. Jakaś konkretna awarie mają od 24 godzin blik, przelew24 i sofort leży. Nie używać, z konta schodzi na jeton nie ląduje.
B 0 bula1899 Użytkownik Styczeń 26, 2022 #397 Potwierdzam, od 15:38 wisi wpłata z blika przez 22 godziny i nadal czeka na zaksięgowanie, mimo że jest widoczna w transakcjach...
Potwierdzam, od 15:38 wisi wpłata z blika przez 22 godziny i nadal czeka na zaksięgowanie, mimo że jest widoczna w transakcjach...
S 1,9K syach Użytkownik Styczeń 26, 2022 #399 Ponoć obecne wpłaty przechodzą - ALE NIE WIEM nie próbowałem! Ostatnie 24 godziny wpłat mają ogarniać przez.... kolejne 24 godziny. Masakra.
Ponoć obecne wpłaty przechodzą - ALE NIE WIEM nie próbowałem! Ostatnie 24 godziny wpłat mają ogarniać przez.... kolejne 24 godziny. Masakra.